Horecavak is bij Merel Hartman met de paplepel ingegoten

19 November 2021, 19:45 uur
Lokaal
mainImage
Landgoed Lauswolt

Bij Merel Hartman is het horecavak met de paplepel ingegoten. En wel in de eerste aanleg door haar moeder Marieke en vader Jan, bekend van het voormalige restaurant Jean-Marie en het huidige Table (d'Hôtes) Marie Jean aan de Oude Brugweg 4 in Gouda.

Dat dochter Merel zelf in deze branche zou gaan werken, stond al vroeg als een paal boven water. Taarten maken met haar moeder en zalm trancheren met haar vader zorgden ervoor dat ze voor de opleiding gespecialiseerd kok koos.

Merel heeft inmiddels al bij verschillende mooie zaken, zoals Brass Boer van Jonnie en Therese Boer, haar kennis op kunnen doen en haar examens zelfs op Bonaire afgerond.

Nu wil Merel haar kennis op het gebied van gastheerschap aan de voorkant gaan verbreden. Ze volgt bij Landgoed Lauswolt de opleiding gastronoom-sommelier om zich zo breed mogelijk te ontplooien naar een echte horeca topper! Haar liefde voor wijnen en daarbij een mooie combinatie maken met gerechten is haar passie.

Vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt ligt verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag en is het best bewaarde geheim van Friesland. Je komt Merel vooral tegen in het restaurant Landgoed Lauswolt: De Heeren van Harinxma. Daar zal ze de gasten maar al te graag informeren over de prachtige wijnen die Landgoed Lauswolt serveert!