Maak kennis met langlaufen op zondag 1 oktober in Gouda

17 September 2023, 15:35 uur
Lokaal
mainImage
PR

Altijd al eens op de latten willen staan? Klaar met de drukte bij de skiliften? Kom dan kennis maken met langlaufen op onze prachtige kunststof langlaufbaan! We beschikken over een borstelbaan met zo’n 1,5 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog.
 
Op zondag 1 oktober ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen van 45 minuten en je krijgt informatie over langlaufen en ons aanbod aan langlaufcursussen en -trainingen. De les is bedoeld als kennismaking, om te proeven of langlaufen iets voor je is en hoe de baan aanvoelt. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus. Je kan nu ook kennismaken met langlaufen met de skatetechniek en met rolskiën en nordic walking.

Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons. Vooraf aanmelden is verplicht!

Tijdstip: zondag 1 oktober van 12.00 tot 15.00 uur, aanmelden verplicht
Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad
Kosten per les: € 10 voor volwassenen, € 5 voor jeugd (8 tot 18 jaar); Nordic walken € 5.
 
Cursussen: In oktober start de eerste serie langlaufcursussen voor beginners, 5 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. Of volg een clinic voor beginners van 2 uur. We hebben een breed aanbod aan cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.