Last van hoge energiekosten? Kom naar het mobiele Energieloket

27 February 2023, 18:36 uur
Lokaal , Maak Gouda Duurzaam
mainImage
Maak Gouda Duurzaam

Last van hoge energiekosten? Ga eens na waarmee je energie kan besparen. Meestal begint dat bij het isoleren van je vloer, dak of muren. Maar folie achter je verwarming en overal LED lampen gebruiken in plaats van gloeilampen kost weinig moeite en levert meteen energie en geld op.

Wil je meer informatie ontvangen over energiebesparende producten voor je huis of wil je eens bekijken hoe ze eruit zien? Kom dan binnen kijken in het mobiele Energieloket van de gemeente Gouda. Je kan hier zien hoe groot zo'n warmtepomp is, erachter komen hoe een zonnecollector of zonneboiler werkt en informeren wat de ideale dikte is van muur-, of dakisolatie. Er is veel te bespreken voor de mensen in Gouda die willen verduurzamen. Je kan al beginnen met eenvoudige oplossingen, die niet veel geld kosten maar wel energie besparen. Op onderstaande website vind je een stappenplan dat aangeeft waar je mee kunt beginnnen

Ook mensen die al bezig zijn met verduurzamen en hele technische vragen hebben kunnen terecht bij het mobiele energieloket.
Door de gemeente opgeleide onafhankelijke energiecoaches geven een gratis advies. Zij komen ook aan huis om de situatie verder te bekijken.

Locaties
3 maart Nieuwe Markt (Agnietenkapel)
11 maart Go Stores (bij de Gamma)

Tijdstip
Van 10.00 - 17.00 uur

Heb je geen tijd om langs te komen maar wil je graag een bezoek aan huis van een energiecoach, opgeleid door de gemeente?
Mail je gegevens dan naar [email protected]

Kijk verder op www.maakgoudaduurzaam.nl