Kom zaterdag naar de duurzame markt in de Sint-Janskerk

17 November 2022, 09:09 uur
Lokaal , Maak Gouda Duurzaam
mainImage
Ingezonden

In de Sint-Janskerk is op 19 november een duurzame markt. Deze is van 10.00 tot 16.00 uur en wordt georganiseerd door Maak Gouda Duurzaam. Tijdens de markt vindt u heel veel duurzame producten, maar ook informatie en tips over hoe u zelf duurzamer kunt leven.

Heel veel kramen
Wat kunt u doen om energie te besparen? Waar kunt u heen voor onafhankelijk advies? Hoe duurzaam leeft u nu eigenlijk? Op deze en nog veel meer vragen krijgt u een antwoord. Tijdens de markt krijgt u informatie over het isoleren van uw woning en het besparen van energie, met kleine maatregelen of met grotere investeringen. Afkoppelcoaches adviseren u voor een klimaatbestendige tuin en regentonnen kunnen met korting besteld worden. Speciaal voor groene (gevel)tuinen geven tuinadviseurs advies. En zelfs voor het aanleggen van een groen dak kunt u gratis sterkteberekeningen aanvragen.

Speciaal voor de komende feestdagen zijn er ook kramen met duurzame spullen. Zo is er tweedehands kleding, speelgoed van de kringloop en krijgt u inspiratie van speciale producten, zoals: riemen van fietsbanden, tassen van oude spandoeken, boterhamzakjes van was, drogerballen en meer voor in en om uw huis.

Energiecoaches
Tijdens de markt helpen de energiecoaches u op weg met uw duurzame zoektocht. Zij zijn opgeleid door de gemeente Gouda. Ook kunnen zij een warmtescan van uw huis maken, zo ziet u waar de warmte naar buiten lekt. In het mobiele energieloket op de markt kunt u zien hoe een warmtepomp of zonneboiler eruit ziet.

Praktische informatie
Wat: duurzame markt
Waar: Sint-Janskerk
Wanneer: zaterdag 19 november van 10.00 tot 16.00 uur
Entree: gratis

Schrijft u zich van tevoren in via de website van Maak Gouda Duurzaam.