Gouds Dagblad | John de Heij gaat Gouda bij Kaarslicht vormgeven
mainImage

John de Heij gaat Gouda bij Kaarslicht vormgeven

6 oktober 2020, 18:38 uur
Lokaal

Ieder jaar wordt rond deze tijd bekend gemaakt wie de artiest bij de boom bij Gouda bij Kaarslicht is. Dat zou in normale omstandigheden ook nu weer het geval zijn geweest, ware het niet dat corona flink roet in het eten heeft gegooid. Zeker is dat de reguliere Gouda bij Kaarslicht, met veel optredens in de stad en rond 19u45 de ontsteking van de boom, dit jaar niet kan plaatsvinden en er een andere vorm is gekozen.

"Een vorm waarin andere samenwerkingsverbanden een rol gaan spelen", aldus Piet Zuidwijk, voorzitter van Gouda bij Kaarslicht. "Het is dan ook tijd voor een positief bericht. We zijn erg blij dat we bekend kunnen maken, dat de stichting Gouda bij Kaarslicht in de Theaterbakkerheij een contract heeft ondertekend met John de Heij theaterproducties. Dit om de coronaproof versie van de 65e editie van Gouda bij Kaarslicht vorm te geven".

"Beide partijen kijken erg uit naar het vormgeven van deze nieuwe samenwerking met een mooi plan voor deze speciale editie, waarin veel Gouwenaars, bekende en onbekende, een prominente rol gaan spelen. In de komende weken wordt steeds vaker een klein tipje van de sluier opgelicht over wat er precies staat te gebeuren", aldus Zuidwijk.


Foto: Piet Zuidwijk (voorzitter van Gouda bij Kaarslicht) en John de Heij (rechts).