Jodan Boys zo goed als zeker volgend seizoen weer hoofdklasser

25 May 2022, 18:23 uur
Lokaal , Sport

Jodan Boys heeft dinsdag dankzij een 1-1 gelijkspel een belangrijk punt behaald tegen Zwaluwen uit Vlaardingen. Al zag het er in de eerste helft  naar uit dat een resultaat halen lastig zou worden, helemaal toen Joey Vergunst na een klein half uur met een rode kaart mocht inrukken. Een kwartier voor tijd opende Zwaluwen de score. Jodan Boys toonde voor de zoveelste keer veerkracht en Yassire Hamdani schoot vijf minuten voor tijd de gelijkmaker op het scorebord.

Jodan Boys staat nu negen punten voor op DUNO en Spijkenisse die op een p/d plek staan. Beide ploegen moeten nog drie wedstrijden spelen en hebben een minder doelsaldo. Daarnaast staat op Hemelvaartsdag DHSC – DUNO en Scherpenzeel – Spijkenisse op het programma. Officieel is Jodan Boys nog niet veilig, maar er is dinsdagavond wel een reuze stap richting handhaving gezet.