3 May 2022, 23:22 uur
Lokaal
Orange Pictures
Leen van Steensel.

Jodan Boys maakte dinsdagavond in de uitwedstrijd bij FC 's-Gravenzande het meeste aanspraak op de overwinning, maar ging toch met lege handen naar huis. De Westlanders maakten er tegen alle verhoudingen in blessuretijd 2-1 van, terwijl de ploeg van trainer Leen van Steensel vooral in de tweede helft uitstekende kansen had gekregen om het verschil te maken, maar de Gouwenaars verzuimden im te scoren.

De thuisclub nam in de 10e minuut de leiding, daarna werden de Gouwenaars sterker. Het was al een klein wonder dat het bij rust nog 1-0 was. In de 50ste minuut mocht Jodan Boys een strafschop nemen. Kevin de Vries schoot vanaf elf meter raak (1-1) en daarna was het wachten op een tweede Goudse treffer, maar die bleef dus uit. Tegen de verhoudingen in schoot Frank Broos in de 92e minuut FC 's-Gravenzande uit een vrije trap naar de 1-2.

Jodan Boys ontvangt komende zaterdag Rijsoord. Die ploeg is afgelopen weekeinde al gedegradeerd.