Isero Gouda vindt alternatieve locatie

12 November 2020, 14:18 uur
Lokaal
mainImage
AS Media

IJzerwarenbedrijf Isero Gouda, het voormalige Gerritsen, werd in de nacht van 4 november opgeschrikt door een flinke brand die gewoed heeft in het pand aan de Marconistraat. Rond 00u45 kwam de melding binnen bij de brandweer en werd er rook geconstateerd. Ondanks de inspanning van de brandweer grepen de vlammen uiteindelijk om zich heen en kon de brandweer het pand niet meer redden. Er waren op dat moment geen mensen aanwezig, waardoor er gelukkig geen personen getroffen zijn door de brand. Ook de naastgelegen panden heeft de brandweer kunnen beschermen.

Alternatieve locatie
Isero Gouda ging meteen op zoek naar een alternatieve locatie in Gouda om de vestiging zo snel mogelijk weer op te zetten. En dat is gelukt. "Een week na de brand in ons pand in Gouda hebben we al een nieuwe locatie gevonden op de James Wattstraat 17. Hetzelfde industrieterrein, dus geen extra reistijd. Deze week hebben wij de sleutel ontvangen en zijn we direct begonnen met de opbouw", aldus een woordvoerder van Isero.

Bereikbaarheid
Voor al haar klanten uit Gouda en omstreken heeft Isero direct acties ondernomen om haar dienstverlening naar haar relaties te kunnen blijven waarborgen. "Onze telefoon (0182-338010) staat doorgeschakeld naar onze vestiging Rotterdam Ceintuurbaan en ook alle bestellingen worden door deze vestiging opgepakt en bezorgd. Daarnaast hebben we een tijdelijke 2 uurs bezorgservice opgezet voor spoedorders. Indien u graag uw spullen wilt afhalen, zijn onze vestiging Zoetermeer en vestiging Bodegraven de dichtstbijzijnde vestigingen. Natuurlijk kunnen we onze klanten ook helpen via WhatsApp (085-0666888) en is een ieder van harte welkom in onze webshop..."