Ineke Schaddelee maakt debuut raadslid voor CU Gouda

23 September 2022, 11:30 uur
Lokaal
mainImage
CU Gouda
Ineke Schaddelee.

Ineke Schaddelee woonde donderdagavond haar eerste raadsvergadering als raadslid voor CU Gouda bij. De politiek is niet helemaal niet voor haar, want sinds 2017 is zij al actief als bestuurslid voor de ChristenUnie in Gouda en op die manier actief betrokken op Gouda.

''Vanuit mijn kennis en ervaring wil ik mij inzetten voor de onderwerpen Sport, Cultuur en Economie. Sport en cultuur zijn beiden onmisbaar voor vorming en het welbevinden van kinderen. Ook volwassenen hebben baat bij sport en cultuur, ter bevordering van gezondheid en een maatschappelijk actieve rol, tot op hoge leeftijd''.

''Ik wil mij graag inzetten voor laagdrempelige toegang tot sport- en culturele activiteiten, zodat iedereen mee kan doen. Hierbij gebruik makend van de bestaande structuren en organisaties, zoals bijvoorbeeld van Sport.Gouda, Cultuurhuis Garenspinnenrij en de Brede School. Ik wil mij ook inzetten voor buitensportvoorzieningen in de wijk, afgestemd op verschillende doelgroepen. Dit ter bevordering van ontspanning, sociale cohesie en een gezonde leefstijl'', liet zij eerder al weten.