Het vakantiepaspoort is er weer; verkrijgbaar bij de gemeente Gouda

9 July 2024, 18:34 uur
Lokaal
mainImage
Gemeente Gouda

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen bij de gemeente Gouda weer het vakantiepaspoortaanvragen. En dan de hele zomervakantie lang leuke dingen doen in Rotterdam en omgeving. Gratis of met korting. Er staan dit jaar maar liefst 155 acties in het paspoort. Knutselen, zwemmen, varen, pannenkoeken eten, naar verschillende musea, kinderboerderijen en speeltuinen. Iedereen tussen de 4 en 12 jaar kan het vakantiepaspoort kopen bij de balie van de gemeente voor € 4,50. Kinderen met een Rotterdampas krijgen gratis het vakantiepaspoort, op vertoon van de Rotterdampas. Het vakantiepaspoort is geldig vanaf 13 juli tot en met 25 augustus 2024. Maak wel even een afspraak door naar telefoonnummer 14 0182 te bellen.

Gratis Vakantiepaspoort-app
Onmisbaar voor de reis door de regio is de Vakantiepaspoort-app. Hierin vindt u de complete informatie over de bestemmingen (in alle talen). Bovendien kunt u uw favoriete bestemmingen alvast een hartje geven en bewaren. Superhandig is ook het digitale Vakantiepaspoort in de app; zo heeft u uw paspoort altijd bij zich! De Vakantiepaspoort-app is gratis te downloaden in de Apple Store of Play Store.

Sparen voor de Superbestemmingen
Zeg je ‘Vakantiepaspoort’, dan zeg je ‘stempels sparen’. Bij elk uitje dat kinderen bezoeken krijgen ze een stempel in hun papieren Vakantiepaspoort (digitaal sparen in de app kan nog niet). Hebben ze 10 stempels, dan kunnen ze met de Supercoupon voor € 2,50 per stuk maximaal 2 waardebonnen kopen voor de Superbestemmingen. Dit jaar zijn dat Diergaarde Blijdorp, Outdoor Valley en Cinerama Filmtheater/Kinepolis Spijkenisse. Deze kunnen kinderen in het najaar bezoeken; zo hebben ze ook na de zomervakantie nog plezier van het Vakantiepaspoort!

Het Vakantiepaspoort is een uitgave van Rotterdampas.