mainImage

Het nieuwe vacature aanbod van Ruimbaan Uitzendbureau

25 november 2021, 07:00 uur
Lokaal

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Ruimbaan Uitzendbureau bij helpen! Het Goudse uitzendbureau heeft haar eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

De vacaturepagina is de afgelopen week weer aangevuld met nieuwe uitdagende vacatures. Hier zie je de nieuwe vacatures per branche:

Senior secretaresse
Regio Gouda | 16 - 24 uur | MBO | Secretarieel
Ben jij een echte steunpilaar voor het management en kan jij ondersteuning bieden aan de rest van de medewerkers? Wil jij werken bij een internationaal bedrijf en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een senior secretaresse.

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf wat bijdraagt aan schoon drinkwater. Als senior secretaresse ga je ondersteuning bieden aan zowel de secretariële als facilitaire medewerkers. Je houdt je bezig met onder andere secretariële werkzaamheden zoals telefoonafhandeling, in- en uitgaand post- en mailverkeer, archivering en bestellingen van kantoorartikelen en boodschappen. Je biedt ondersteuning bij het gereed maken van de documenten en controleert hierbij op de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast zal jij ook de schakel zijn in de interne en externe communicatie.

Klinkt dit voor jou als dé ideale baan? Solliciteer dan direct!
Meer informatie

Servicemonteur beveiligingssystemen
Regio Gouda | 36 - 40 uur
Ben jij zelfstandig, oplossingsgericht en woon je in de omgeving van Gouda. Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Servicemonteur beveiligingssystemen.

Binnen deze functie zal je 3 ochtenden per week op de zaak zijn en de rest van de week start je meteen met onderhoud en storingen oplossen. Je zal werken in storingsdiensten en bent verantwoordelijk voor het onderhoud aan inbraak-, camera- en toegangscontrolesystemen.

Je krijgt een tablet mee op pad met daarop jouw planning van de dag.

Binnen dit bedrijf heerst een informele werksfeer en kent ieder elkaar bij voornaam.

Interesse? Laat het ons dan weten!
Meer informatie

Bouwhulp
Regio Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw
Ben jij een onmisbare hulp in de bouw? Vind jij het niet erg je handen uit de mouwen te steken en wil je graag aan de slag? Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn wij opzoek naar een bouwhulp.

Voor onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in metselwerk zoeken wij voor een project in Gouda een bouwhulp. Als bouwhulp ben jij een onmisbare factor op het project. Je bent er verantwoordelijk voor dat de bouwplaats altijd netjes en opgeruimd is. Je bent een helpende hand aan de vakmensen op het project. Al werkende kan jij vast wat kneepjes van het vak leren.

Spreek jou dit wel aan? Solliciteer dan nu!
Meer informatie

Management Assistent
Regio Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Administratief , Management
Ben jij een echte ondersteunde factor in een management team? Vind jij het juist leuk om een afwisselende werkdag te hebben door de vele verschillende taken die je uitvoert? Dan hebben wij een hele leuke baan voor je! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn wij opzoek naar een management assistent.

Onze opdrachtgever is werkzaam in de bouw en zoekt ondersteuning voor op het kantoor. Je bent een ondersteuning voor de directiesecretaresse en helpt bij verschillende taken. Als management assistent ben je verantwoordelijk voor de planning en ben je niet bang om de telefoon hiervoor te pakken. Jij zorgt ervoor dat de planning soepel verloopt. Ook zal jij je bezighouden met het procesmanagement en daarbij dus het bijhouden van de verschillende certificeringen.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct!
Meer informatie

Ben je op zoek naar een baan? Bekijk dan snel de vacatures in de verschillende branches op de website.

Ben je op zoek naar personeel? Ga dan naar 'Ik zoek personeel' in het menu op de website.

Of neem contact op met Ruimbaan Uitzendbureau:

Ruimbaan Uitzendbureau Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel: +31(0)182-582811
[email protected]
www.ruimbaan.nl

Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium
Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-2206539
[email protected]
www.ruimbaan.nl