Heb jij Goudse clubs gesteund met Amateurvoetballoterij?

14 July 2021, 22:00 uur
Lokaal
mainImage
Olympia

De KNVB trapte half juni de actie Amateurvoetballoterij af. Tot en met zondag 11 juli verkochten voetbalverenigingen door heel Nederland loten. Hiermee kon iedereen die zijn of haar club een warm hart toedraagt een (financieel) steentje bijdragen. De Goudse (zaal)voetbalverenigingen deden ook mee met de landelijke campagne.

Het doel van deze campagne was om amateurclubs, die het afgelopen jaar al veel te verduren kregen, een beetje ademruimte te geven. De KNVB faciliteerde deze loterij om de voetbalverenigingen te ondersteunen met het genereren van wat extra financiële middelen. De Nederlandse voetbalbond sloeg de handen ineen met Lotify en de Nederlandse Loterij om deze gratis loterij te organiseren voor alle veld- en zaalvoetbalverenigingen binnen Nederland.

Leuke prijzen 
Bijna de gehele opbrengst van de loterij gaat direct naar de vereniging van je keuze. Hiermee steek je je cluppie niet alleen een hart onder de riem. Je maakt ook nog kans op leuke prijzen van de KNVB. Zoals een voetbalfestival, voetbalkamp of een bezoek aan de KNVB Campus in Zeist. Er zijn niet alleen prijzen te winnen vanuit de KNVB, vereniging kunnen ook eigen prijzen toevoegen, wat lokale betrokkenheid en succes ten goede komt. Kijk onder deze link of je in de prijzen bent gevallen.