Gouds Dagblad | Grote schoonmaak? Lever elektrische apparaten in bij Jumbo
mainImage

Grote schoonmaak? Lever elektrische apparaten in bij Jumbo

7 april 2021, 19:15 uur
Lokaal

Ook met een grote schoonmaak bezig of inmiddels gehad, maar geen idee wat te doen met elektrische apparaten? Lever ze in bij Jumbo Hagendoorn en geef ze een tweede leven. In de winkel vind je een inleverpunt voor batterijen, lampen en elektrische apparaten. De producten worden opgehaald door het bedrijf Stibat, dat zich inzet voor hergebruik van producten en grondstoffen en zo waarde vernietiging wil minimaliseren.  

Stibat wil graag bijdragen aan een meer circulaire economie, waarbij de beschikbare grondstoffen uit batterijen en accu’s zo efficiënt mogelijk worden gebruikt. Dit om afval en schadelijke emissies zo veel mogelijk te voorkomen. Uit de grondstoffen van oude producten kunnen namelijk weer nieuwe producten worden gemaakt!

Door het inleveren bij Jumbo Hagendoorn, zorg je ervoor dat er veilig (voor mens en milieu) met de producten wordt omgegaan en delen voor als grondstof voor een nieuw product worden gebruikt. Zo kom jij makkelijk van de spullen af die je niet meer nodig hebt en ook nog eens met een goed gevoel! Het inleverpunt vind je bij de flessenband, naast de broodafdeling in de winkel.

Jumbo Hagendoorn
Ruigenburg 2
2804 VT, Gouda
www.jumbo.com
www.facebook.com/jumbogouda
https://www.instagram.com/jumbo_hagendoorn/
0182-576160