Gouds SensationKaas-feest uit de agenda geschaafd

5 August 2021, 10:27 uur
Lokaal
mainImage
SensationKaas

Kaasliefhebbers en iedereen die van een feestje houdt, zouden dit najaar hun dansschoenen weer uit de kast kunnen halen. Als het aan de organisatie van SensationKaas lag, keerde  het volvette Goudse kaasfeest SensationKaas op 5 en 6 november terug naar de kaashoofdstad van de wereld. Daarmee haddden Gouwenaars en alle kaasliefhebbers alvast iets om naar uit te kijken. Maar helaas, de organisatie heeft deze week het Goudse Kaasfeest uit de agenda geschaafd.

"Aan alle Kaaslovers van de wereld,

Helaas gaat SensationKaas dit jaar ook niet door. Het hele team had er zo ongelofelijk veel zin in, maar door de aanhoudende corona-onzekerheden hebben we besloten om het feest te annuleren. We merken dat we met ons team van enthousiaste kaaskoppen liever een fantastisch feest organiseren zonder steeds rekening te hoeven houden met coronamaatregelingen.

Súper balen natuurlijk. Maaaaar, wat in de kaas zit verzuurt niet!

Volgend jaar zoeken we weer een moment om met jou een kaasfeestje te vieren. Hou onze website en socials in de gaten zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Groetjes, De Kaasmeiden en Kaasjongens van SensationKaas..."

Het kaasfeest, dat in 2018 groot uitpakte in een uitverkochte Gouwekerk, zou dit jaar plaatsvinden in De Theaterbakkerheij in Gouda. Vrijdag 5 november zou er worden afgetrapt met De Anitaas tijdens Kaas in concert. Zaterdagavond kon er lekker worden gedanst en vooral veel kaas worden gegeten.

Voor het organiseren van het evenement had SensationKaas, die het kaasfeest dit jaar voor de 9de keer organiseert, de samenwerking gezocht met het Goudse evenementenbureau Mass Events (onder meer bekend van Koningsnacht, Kaas en Couscous Festival en het Riverdale Festival). Er lagen leuke en smakelijke plannen op de kaasplank, maar die worden doorgeschoven naar volgend jaar.