Gouda wil versteende plein Achter de Waag aanpakken

29 September 2021, 17:13 uur
Lokaal , Maak Gouda Duurzaam
mainImage

Achter de Waag is een versteende plek. Daarom wil de gemeente Gouda het plein groener en mooier maken. Omdat Achter de Waag een belangrijke plek in de stad is, kijkt de gemeente verder dan alleen maar ‘vergroenen’. "We bekijken ook de randen van het plein. We hebben samen met partners een visie opgesteld waarin we de toekomst van Achter de Waag hebben beschreven..."

Water en groen zijn belangrijk in de visie. Net als een gezellige uitstraling van het plein. In de visie die de gemeente met partners heeft gemaakt, hebben de betrokken partijen rekening gehouden met de verschillende belangen. In de bovenstaande film leggen ze de visie uit.

De Goudse burgers kunnen en mogen reageren op de visie. Mis je nog iets? Laat het de gemeente Gouda in een reactie weten. De reacties gebruikt de gemeente als informatie voor het ontwerp. Je kunt tot en met 30 september reageren. Meer informatie over het project vind je op de projectpagina Groener Achter de Waag.

Als je vragen heb of iets wilt melden, bel dan de gemeente Gouda via telefoonnummer 14 0182. U kunt ook e-mailen naar [email protected]