mainImage

Gouda bij Kaarslicht ook uitgebreid op radio en tv

7 december 2022, 09:29 uur
Lokaal

Wie vrijdag 16 december 2022 tijdens Gouda bij Kaarslicht niet zelf de stad in kan, hoeft de 67ste editie van dit beroemde Goudse evenement niet te missen. Vanaf 18.55 uur is de traditionele viering op de Markt live te volgen via de tv-zender en het YouTube-kanaal van RTV Gouwestad. De show rond de Noorse kerstboom, met als hoogtepunt het ontsteken van de lichtjes, is tegelijkertijd ook te zien bij de regionale omroep TV West en bij Omroep West online.

Sfeerimpressie van de dag
Na drie jaar gaan ook de vele optredens en activiteiten overdag weer door, zelfs uitgebreid met optredens na 20.00 uur. RTV Gouwestad is de hele dag op pad om die vast te leggen. De sfeerimpressie is vanaf 19 december te zien op Gouwestad TV en op het YouTube-kanaal van de lokale omroep.

Radiomarathon
Gouwestad radio lokale radio is ook present: van 14.00 tot 20.00 uur doen lokale reporters in de stad verslag van wat er allemaal gebeurt, afgewisseld met studiogesprekken en toepasselijke kerstmuziek.

Nagenieten rond Kerst
Op Kerstavond, 24 december 2022, worden de feestelijkheden rond de boom herhaald op de TV West: vanaf 17.00 uur elk uur.