Fotowedstrijd Dierenleven in jouw buurt in Gouda

17 April 2024, 16:49 uur
Lokaal , Maak Gouda Duurzaam
mainImage
Maak Gouda Duurzaam

Maak Gouda Duurzaam heeft een paar keer per jaar een fotowedstrijd. Deze keer is het thema Dierenleven in jouw buurt: insecten, vogels, egels en vlinders. Let op: het gaat om 'wilde dieren', dus geen huisdieren zoals honden en katten. Maak een mooie, leuke of grappige foto in jouw tuin, op je balkon of in je buurt en stuur deze in tussen 16 tot en met 28 april.

Hoe doe ik mee aan de fotowedstrijd?
Maak een mooie, leuke of interessante foto in Gouda die past bij het thema van de wedstrijd. Mail je foto naar [email protected]. Vermeldt in de mail je voor- en achternaam, e-mailadres en de plek van de foto.

Hoe werkt de fotowedstrijd?
Uit alle ingezonden foto’s kiezen we een aantal foto’s uit. Bij de keuze letten wij bijvoorbeeld op de spelregels. Vervolgens plaatsen wij de foto’s op onze sociale media. Inwoners kunnen stemmen op de foto die zij het mooist vinden. Opmerkingen tellen we niet mee.
Wat gebeurt er met de winnende foto?
We plaatsen de winnende foto onze sociale mediakanalen, website maakgoudaduurzaam.nl en in onze digitale nieuwsbrief. Wij nemen per e-mail contact op met de winnaar.

Wat zijn de spelregels?
De foto is gemaakt in Gouda. Vermeld de plek van de foto in de mail.
Het is belangrijk dat je foto past bij het thema.
Je hebt de foto zelf gemaakt. Is er iemand herkenbaar in beeld op de foto? Dan is het belangrijk dat je van die persoon (of personen) toestemming hebt voor plaatsing.
Je mag per keer maximaal 3 foto’s insturen.
Je kunt een foto niet opnieuw insturen.
Je levert een foto aan als png- of jpeg-/jpg-bestand via [email protected]. De bestandsgrootte van de foto is minimaal 1 MB.
Wij plaatsen een deel van de ingezonden foto’s met voor- en achternaam van de inzender op onze sociale media. Daarna kunnen inwoners stemmen. Maak Gouda Duurzaam bepaalt welke foto’s dit zijn.
Wij nemen via e-mail contact op met de winnaar.

Wanneer je de fotowedstrijd wint, plaatsen wij je voor- en achternaam bij de foto op de website, sociale media-kanalen en de digitale nieuwsbrief van Maak Gouda Duurzaam.
Alle foto’s die je instuurt, worden door Maak Gouda Duurzaam bewaard en mogen we ter illustratie gebruiken op onze website, sociale media en nieuwsbrieven.
Als je meedoet aan de fotowedstrijd, ga je akkoord met de spelregels.