Deze pizza's zijn nu bij Jumbo Hagendoorn in de aanbieding

17 March 2021, 17:39 uur
Lokaal
mainImage
Jumbo Bloemendaal Gouda, Charlotte Arentsen

Bij Jumbo Hagendoorn in winkelcentrum Bloemendaal weten ze wel wat af van pizza's. Ze hebben ze in alle soorten en maten. "Of ananas op je pizza kan? Die discussie gaan we niet aan. We hebben in ieder geval ieders favoriet!", aldus eigenaar Henk Hagendoorn. "Bovendien zijn al onze heerlijke vers bereide pizza's nu in de aanbieding! Je scoort namelijk de tweede voor de halve prijs. In de winkel vind je onder meer: Kip pesto, BBQ chicken, Salami, Gerookte zalm, Quatro stagioni, Mozzarella (vegetarisch)..."

Aanbieding! 🤩 Vanaf morgen zijn al onze heerlijke vers bereide pizza's 🍕 in de aanbieding! Je scoort ⚽️ namelijk de 2e...

Geplaatst door Jumbo Bloemendaal Gouda op Dinsdag 9 maart 2021

"Onze zelfgemaakte verse pizza’s zijn razend populair! En we geven de klanten geen ongelijk, de verse pizza’s zijn rijkelijk belegd en staan binnen 10 minuten op tafel. Wie wil dat nou niet?", zo weet Hagendoorn.

Natuurlijk hebben ze bij Jumbo Hagendoorn ook een grote selectie aan diepvriespizza’s. 

Voor iets meer dan 3 euro verkoopt Jumbo Hagendoorn bijvoorbeeld deze (zie onderstaande link) steenoven pizza’s van Jumbo eigen merk. "Maar, we verkopen ook iets luxere pizza’s en bijvoorbeeld de gezondere variant ‘Yes it’s Pizza’ met een groentebodem", geeft Hagendoorn aan.

Naast dat Jumbo Hagendoorn natuurlijk verschillende opties heeft voor de vegetariër, heeft de Goudse supermarkt ook veganistische opties in het assortiment! Namelijk deze (zie onderstaande link) van One Planet Pizza. Hagendoorn: "Ook voor een glutenvrij-dieet hebben we een aantal pizza’s in het assortiment."

Tot slot heeft Jumbo Hagendoorn ook nog piccolinis in het assortiment, voor de kleintjes of als je een leuke borrelplank wil klaarmaken bijvoorbeeld! "Ben je een ster in de keuken of wil je zelf aan de slag met de kinderen? Dat kan natuurlijk ook want we verkopen ook pizzadeeg en bodems die je helemaal zelf kunt beleggen!", vertelt Hagendoorn.