Gouds Dagblad | De Kaashakker wil een andere naam, denk jij mee?
mainImage

De Kaashakker wil een andere naam, denk jij mee?

13 januari 2021, 14:09 uur
Lokaal

De Kaashakker Gouda in Winkelcentrum Bloemendaal krijgt een andere naam. Maar welke? Dat mag jij mede bepalen...

De Kaashakker ontstond in 2018 als opvolger van De Kaasspecialist. Op 1 januari 2020 nam Sebastiaan van Eijck de winkel in winkelcentrum Bloemendaal over. Hij wilde de winkel op dezelfde manier voortzetten. Dat doet hij naar wens, zeker ook van de klanten. Maar Sebastiaan vindt de tijd wel rijp voor een andere naam van zijn winkel. En dat is nog niet zo makkelijk. Help jij hem mee en denk je mee?

Deze suggesties kwamen al voorbij: Fromagerie Gouda, De Gouden Kazen Shop, Say Cheese, De Smulkaas, Casa Kaas, Delikaas, Bloemendaals Kaasje, De Kaasbaas, De Goudse Kaasplank, Kaasplankje, Van Eijck delicatessen Sebastiaan van Eijck, Bassie's Hoofdkantoor, Kaas+, Kaas & Lekkers, Kaas & Meer, Kaasshop, Kaashuis, Cheese & More, Goudse Goud, Kaas Enzo, De KaasB(a)as!, Noten, Kaas en Eieren, SMAAK, Bas Zijn Kaaspaleis, Kaas & Zo, Goudsekaasje, Echte Goudse, Le Fromage.

Sebastiaan en zijn team zijn er nog niet uit. Je kunt dus nog reageren en je suggesties insturen of jouw bedenksel in de melkbus in de winkel deponeren. 


Foto: Parole, Pieter van Vliet