Gouds Dagblad | Concordia viert 10 jarig jubileumfeest met Snollebollekes
mainImage

Concordia viert 10 jarig jubileumfeest met Snollebollekes

14 september 2021, 19:45 uur
Lokaal

In 2020 bestond Theater en Grand Café Concordia 10 jaar. Het knotsgekke feest dat daarbij hoort, vieren ze nu! Speciaal voor deze avond komt Snollebollekes Haastrecht vakkundig op zijn kop zetten. Het ‘feestfenomeen van de Lage Landen’ maakt er samen met de dj’s van Superfuif en uitdagende live-verrassingsacts een allround feestavond van voor jong en oud.

In vijf jaar tijd en met meer dan 100 miljoen streams en views is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feest act van Nederland. Wie kent niet hun hits ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen’ en ‘Nondeju’? En natuurlijk de grootste feesthit ‘Links Rechts’: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Snollebollekes is in 2014 opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer/management), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (Berk Music/management).

Dit jubileumfeest is een sta concert en wordt buiten op het Concordiaplein gehouden. Het begint zaterdag 18 september om 20u15.


Foto: Snollebollekes