mainImage

CJG Gouda houdt workshop Meisjestalenten (h)erkennen

26 september 2022, 10:08 uur
Lokaal

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda organiseert op woensdag 19 oktober 2022 de online workshop ‘Meisjestalenten (h)erkennen’ voor ouders met een meisje van 4 tot en met 12 jaar.

De lichamelijke en hormonale ontwikkeling van meisjes in de basisschoolleeftijd heeft invloed op hun gedrag. Deze ontwikkeling kan door jou als ouder/opvoeder ook als pittig worden ervaren. Wanneer je begrijpt waar dit gedrag vandaan komt, kun je daar in de opvoeding rekening mee houden. Het veelal pittig ervaren gedrag van meisjes krijgt hierdoor een positief karakter. Want ieder kind is leuk en heeft haar eigen talenten. Door gedrag te herkennen én te erkennen is opvoeden nog leuker!

In deze interactieve workshop behandelen we de ontwikkeling van meisjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Je krijgt inzicht in het gedrag en de talenten van meisjes. Hierdoor kun je je houding en activiteiten beter op hen afstemmen.

De workshop is online en vindt plaats op woensdag 19 oktober 2022 van 19.30 - 21.30 uur. Kosten bedragen € 5,00 p.p. (ouderparen 10 % korting).