Bezoek het mobiele energieloket

19 January 2023, 08:56 uur
Lokaal , Maak Gouda Duurzaam
mainImage
Gemeente Gouda

Wilt u meer informatie ontvangen over energiebesparende producten voor uw huis of wilt u eens bekijken hoe ze eruit zien? Kom dan kijken bij het mobiele energieloket van de gemeente Gouda. U kunt hier zien hoe groot een warmtepomp is, hoe een zonnecollector of zonneboiler werkt, en wat de ideale dikte is van muur-, of dakisolatie. Ook Gouwenaars die al bezig zijn met verduurzamen en technische vragen hebben, kunnen terecht bij het mobiele energieloket. Door de gemeente opgeleide onafhankelijke energiecoaches geven een gratis advies. Zij kunnen ook bij u thuis langskomen om de situatie beter te bekijken. Het mobiele energieloket staat 3 februari op de Nieuwe Markt in de binnenstad, van 10.00 tot 17.00 uur.

Heeft u geen tijd om langs te komen maar wilt u graag een bezoek aan huis van een energiecoach, opgeleid door de gemeente? Kijk dan op de pagina Gratis energieadvies.

Zelf verduurzamen
Iedereen kan al beginnen met eenvoudige oplossingen, die niet veel geld kosten maar wel energie besparen. Bekijk op de website van Maak Gouda Duurzaam de 16 tips of het stappenplan voor het verduurzamen van uw huis.