Gouds Dagblad | Bewolkt met af en toe zon, lokaal ook een bui mogelijk
mainImage

Bewolkt met af en toe zon, lokaal ook een bui mogelijk

15 september 2021, 09:59 uur
Lokaal

Overdag is er veel bewolking, maar soms weet de zon even door te breken. Lokaal is een bui mogelijk. Bij een matige westenwind ligt de temperatuur tussen de 19 en 22 graden.

Lokaal
Woensdag trekt de storing in oostelijke richting weg en blijft het op de meeste plaatsen in het Groene Hart droog. Verder is er een mix van zon en stapelwolken. De maxima komen rond 20 graden Celsius uit in de Goudse regio. De noordwestenwind is zwak, windkracht 1 à 2 Beaufort. In de avond is er tijdelijk sprake van windstilte.

Donderdag en vrijdag verandert er nauwelijks iets aan het regionale weerbeeld en wisselen zon, wolken en een enkele lokale bui elkaar af. Op de meeste plaatsen in het Groene Hartgebied blijft het dus droog en de temperatuur loopt opnieuw op naar om en nabij 20 graden Celsius.

Ook in het komende weekend blijft het zoals het er nu naar uitziet droog en is er naast bewolking ook genoeg ruimte voor de zon. De maximumtemperaturen blijven hoogstwaarschijnlijk rond de 20 graden Celsius uitkomen.

Na het komende weekend, neemt de wisselvalligheid waarschijnlijk toe en laat de temperatuur een "geleidelijke" zeer lichte daling zien. De nachten kunnen dan ook kouder gaan worden.

Bron: Meteo Gouda, zie voor de weersverwachting: www.meteo-gouda.nl/weerbericht-gouda.html