Bedrijfskleding wordt steeds meer online besteld

20 October 2020, 09:56 uur
Lokaal
mainImage
MijnBedrijfskledingPartner

Partnerbijdrage

Het online winkelen is sinds de coronacrisis alleen maar toegenomen. Ook kleding wordt veelvuldig online besteld. In de bedrijfskledingbranche is dat ook te merken. Bedrijven en organisaties hebben op het internet een ruime keuze aan bedrijfs- en promotiekleding.

“Maar wij hechten ook veel waarde aan het persoonlijk contact met de klant”, aldus Arjan Vink eigenaar van MijnBedrijfskledingPartner. Naast een overzichtelijke website waar veel kleding en mogelijkheden worden toegelicht is er ook een webshop waar bedrijven, organisaties, maar ook consumenten een bestelling kunnen plaatsen. De bestelde artikelen worden binnen enkele dagen op het opgegeven adres afgeleverd. Als de klant ook nog een logo of tekst op de kleding gedrukt of geborduurd wil hebben, is dat ook mogelijk.

Hoodie is hot
Nu de zomer achter de rug is, is het weer tijd voor de wat warmere kleding. Hierbij kun je denken aan bodywarmers, jassen, jacks, sweaters en hoodies. De hoodie is hot; dat is al bijna honderd jaar zo! Al sinds de jaren 30 is de hoodie niet weg te denken uit het modebeeld en elke kledingkast.

De veelzijdigheid van de populaire hoodie is heel groot voor op het sportveld, tijdens reizen, op kantoor of om gewoonweg modieus voor de dag te komen. Iedereen heeft er wel eentje in de kast liggen. De hoodie kent vele gezichten en is een essentiële toevoeging aan ieders kledingkast. Ideaal om te bedrukken en borduren, heerlijk zacht om in weg te dromen.

Bodywarmer
Ook de bodywarmer is ongekend populair als kledingstuk na de zomer. Een bodywarmer is een mouwloos jack. Een bodywarmer wordt meestal gebruikt in de lente, maar kan ook in het najaar of de winter worden gedragen en is soms van parachutestof gemaakt, maar in principe komen veel soorten stof in aanmerking, met als vulling dons of een synthetische wattine. De binnenkant kan gevoerd zijn met fleece, dit is extra zacht en warm materiaal.

Bij MijnBedrijfskledingPartner tref je een uitgebreide collectie bodywarmers aan.

In principe is een bodywarmer een prima kledingstuk dat gedurende het gehele jaar gedragen kan worden.

Over een polo, een T-shirt, overhemd of trui kan een bodywarmer gedragen worden.

De bodywarmers kunnen per stuk worden besteld, maar als je een bodywarmer nodig hebt in de kleur van je bedrijf, organisatie of evenement, dan ben je bij MijnBedrijfskledingPartner aan het juiste adres. Het gehele traject van het bestellen, bedrukken en afleveren van de bedrijfs- en promotiekleding wordt geheel door MijnBedrijfskledingPartner verzorgd. Hierbij heb je altijd een aanspreekpunt en word je op de hoogte gehouden van het traject.

Kortom MijnbedrijfskledingPartner is graag een partner voor bedrijven, organisaties, scholen, horeca, etcetera als het gaat om bedrijfskleding.

MijnbedrijfskledingPartner
Jouw partner in bedrijfs- en promotiekleding,
Estafetteweg 10, 2807 BN GOUDA
Tel. 0182 517242 Mob. 06 29 251 532
[email protected]

Neem zeker ook een kijkje op onze websites:
MijnPromotiePartner
MijnBedrijfskledingPartner
MijnSportartikelenPartner
MijnSportkledingPartner
MijnVlaggenPartner
MijnMerchandisingPartner
PromoPartnerShop