4 spelers vertrekken aan het eind van het seizoen bij Jodan Boys

3 February 2023, 10:52 uur
Lokaal
mainImage
John van Neuren

Stichting Topvoetbal van Jodan Boys in Gouda heeft  de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd met het oog op het komende seizoen 2023/2024. Veel jongens hebben aangegeven ook volgend jaar bij Jodan Boys te willen spelen. Het centrale duo Roald Heerkens en Dirk Rietveld blijven. Hetzelfde geldt voor Michel Verkaik.

Adil Akanioui, nu nog geblesseerd maar op de weg terug, speelt ook komend seizoen voor Jodan Boys. Ook Fahim Musaui blijft volgend jaar ook zijn acties maken aan de sportlaan. In zijn tweede jaar drukt Fahim steeds meer zijn stempel op het elftal. Rick Wils, de lange spits uit Driebruggen heeft het erg naar zijn zin en kijkt dan ook uit om volgend jaar weer doelpunten voor Jodan Boys te mogen maken. Edwin Gouw kwam dit seizoen over van Jodan Boys 12. Hij maakt een reuze ontwikkeling door en begon afgelopen zaterdag zelfs in de basis. Volgend jaar maakt hij ook weer deel uit van de selectie. Sam Pak kwam over van Jong Feyenoord als talentvolle doelman. Dit seizoen fungeert Sam voornamelijk als tweede keeper. Aankomend seizoen wil hij de strijd aangaan voor een plek onder de lat. Last but not least Mo Bellahcen heeft ook besloten nog een jaar door te gaan, mits zijn blessure voorspoedig herstelt. Mo gaat volgend jaar zijn veertiende seizoen in.

Luc Dielhof
Volgend seizoen naast Kevin de Vries ook afscheid gaan nemen van Luc Dielhof. Luc speelde drie jaar in ons eerste elftal en kiest voor een voetbaltoekomst bij BVV Barenddrecht, waar Leen van Steensel traineris. Naast Luc zal Stefan den Horder volgend jaar ook niet meer te bewonderen zijn aan de sportlaan. Stefan heeft besloten Jodan Boys te verlaten. Luuk Brand hielp Jodan Boys dit jaar geweldig uit de brand. Toen de Gouwenaars vlak voor de overschrijving zonder keeper zaten was Luuk die bereid was om drie keer in de week uit Noord-Brabant naar Gouda te rijden om ons doel te verdedigen. De reisafstand is voor Jodan Boys de reden om na dit seizoen op zoek te gaan naar een doelman dichter bij huis, die de strijd met de andere keepers voor een plek onder de lat wil aangaan.