2020: het jaar van waardering en respect

20 November 2020, 19:15 uur
Lokaal
mainImage

Nog maar enkele weken en dan is het Kerst. Een kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk hoort daar zeker weer bij. De feestmaand december is er eerder dan u denkt. Een ideaal moment om uw klanten, medewerkers en relaties te complimenteren en te waarderen voor hun flexibiliteit en extra inzet welke zij de achterliggende periode hebben getoond, vindt ook Arjan Vink, eigenaar van MijnpromotiePartner uit Gouda.

Echte kerstgevoel
De ongrijpbare zeggingskracht van het kerstpakket, zit hem vooral in de belangrijke symboliek van deze unieke Nederlandse traditie. Het maakt de ontvanger blij, het draagt bij aan het “echte kerstgevoel” en iedereen wordt altijd graag aangenaam verrast. Kortom, het jaar 2020 wordt, meer dan ooit het jaar van waardering en respect.

Vandaar dat er naast de traditionele kerstpakketten er veel aandacht is voor het 'Corana-proof' afleveren van de eindejaarsgeschenken. Zodoende is er dit jaar een trend voor de kleine pakketjes die door de brievenbus kunnen. Maar ook dat het kerstpakket bij de medewerker, relatie zonder tussenkomst van wie dan ook wordt afgeleverd. Bij MijnPromotiePartner hebben ze daar hele leuke oplossingen voor. Het hele jaar door kun je er terecht, zo ook voor wijngeschenken, relatiegeschenken, premiums, promotionele kleding, enzovoorts.

Kerststress
Bij MijnPromotiePartner uit Gouda zorgen ze ervoor dat de klant geen last heeft van de Kerststress. In de webshop is er een keuze van ruim 100 pakketten van chocolade, italiaans-, welness, tot rituals pakketten. "U hoeft alleen maar het pakket van uw keuze aan te kikken en wij zorgen dat het pakket op de door u gewenste datum op het door u opgegeven adres wordt afgeleverd. Maar wacht niet te lang, want in de maand december zal er topdrukte zijn bij de diverse bezorgdiensten. Deze weken is het ook leuk om voorafgaand aan Kerst iets leuks af te leveren afgestemd op Sinterklaas. Hierbij kun je denken aan een eenvoudige (bedank) artikelen die gemakkelijk door de brievenbus kunnen. Zeg ‘Dankjewel!’ tegen al uw medewerkers of relaties door ze een volledig gepersonaliseerd geschenk te sturen; afgeleverd op hun huisadres; met een persoonlijk briefje, verpakt en verzonden in uw eigen op maat gemaakte verzenddoos.

Promotieartikelen
De pakketten variëren van neutraal tot uitbundig en van eenvoudig tot rijkelijk uitgevoerd. Uw werknemers en zakelijke relaties zullen in ieder geval verrast zijn door het originele cadeau. Naast het grote kerstaanbod heeft MijnPromotiePartner ervaring en een ruime keuze in luxe relatiegeschenken, premiums en promotionele kledingmarkt. En in deze promotieartikelen heeft MijnPromotiePartner in ruim tien jaar tijd een goede reputatie opgebouwd. Vink: ,,Naast het leveren, personaliseren we deze artikelen voor de klant door middel van zeefdruk, etsen, graveren of borduren."

Op de website onder www.mijnpromotiepartner.nl treft u de kerstpakkettenwebshop en de webshop voor promotionele artikelen aan. Wij zijn dus 24 uur per dag bereikbaar. "Al zijn de mogelijkheden onbeperkt, kan de klant toch in een paar oogopslagen zien waar de voorkeur naar uitgaat. We hebben een breed pakket voor een breed publiek. Onze relaties kunnen hier ècht alles krijgen. ‘Nee’ verkopen doen we niet. Als we iets niet hebben, gaan we er naar op zoek”, vertelt Vink. ,,We zijn dat aangaande van de oude stempel: de klant is koning…”

MijnbedrijfskledingPartner
Jouw partner in bedrijfs- en promotiekleding,
Estafetteweg 10, 2807 BN GOUDA
Tel. 0182 517242 Mob. 06 29 251 532
[email protected]

Neem zeker ook een kijkje op de websites:
MijnPromotiePartner
MijnBedrijfskledingPartner
MijnSportartikelenPartner
MijnSportkledingPartner
MijnVlaggenPartner
MijnMerchandisingPartner
PromoPartnerShop