Gouds Dagblad | Verenigingsavond Rabo ClubSupport-actie

Verenigingsavond Rabo ClubSupport-actie

mainImage

Op vrijdag 11 oktober is het zover. Dan reikt Rabobank Hollandse IJssel de cheques uit aan de clubs die zich hebben aangemeld voor onze ClubSupport actie. Verder vertellen de medewerkers van Rabobank Hollandse IJssel je ook graag meer over haar vernieuwde sponsorbeleid.

Robin van Galen
Op deze feestelijke avond neemt Robin van Galen je mee in de wereld van coachen en teamwork. Robin trainde drie jaar intensief met de Nederlandse waterpolodames. Het maken van keuzes, omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen zette het proces in gang dat leidde naar Olympisch Goud! Robin vertelt over zijn rol als coach, inspirator en lotgenoot.

Nieuw sponsorbeleid
Iedere club heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Wat het doel ook is, Rabobank helpt je graag met het realiseren ervan. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Als onderdeel van het nieuwe sponsorbeleid gaat Rabobank binnenkort samen met haar partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, aan de slag om verenigingen sterker te maken. Tijdens deze uitreikingsavond laat Rabobank je alvast zien wat dit voor jouw club betekent.

Programma & locatie
19u00: Ontvangst
19u30: Start programma
19u45: Presentatie nieuw sponsorbeleid
20u15: Robin van Galen
21u00: Uitreiking cheques Rabo ClubSupport
21u30: Afsluitende borrel

De avond vindt plaats in De Drie Maenen in Oudekerk aan den IJssel, Abelenlaan 1a.

Meld je aan!
Laat de organisatie weten met hoeveel leden je naar de Verenigingsavond komt.


Foto: Rabobank Hollandse IJssel