Gouds Dagblad | Rabobank: Samen meer bereiken

Rabobank: Samen meer bereiken

Een bijdrage van Rabobank Gouwestreek / Hollandse IJssel

In heel Nederland (én daarbuiten) heeft de Rabobank vorig jaar veel bedrijven duurzaam gefinancierd, ondernemers laten groeien, duizenden mensen toegang gegeven tot de woningmarkt en sport en cultuur voor velen mogelijk gemaakt. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de impact die wij maken in de maatschappij. Samen meer bereiken, daar zijn we trots op.

Rabobank is opgericht als coöperatieve bank: door boeren, voor boeren. Door de handen ineen te slaan, en samen op te staan, kunnen we vooruitgang boeken. Het gaat hier om onze business. Belangrijker nog: het gaat om onze gemeenschappelijk toekomst. We staan op voor issues met een grote maatschappelijk impact, en we staan op voor onze klanten. In Nederland, en in de wereld. Maar dit doen we niet alleen, dit doen we samen. Want samen kunnen we meer bereiken.

Bekijk ons online jaaroverzicht 2018

Samen meer bereiken
Onze missie is Growing a better world together. Hiermee willen we een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en het duurzaam voeden van de wereld. We geloven dat als we ons netwerk, kennis en kapitaal verbinden aan dat van andere partners, we mensen in beweging kunnen krijgen. Alleen door samen te werken, en hierdoor samen te groeien, lukt het ons om oplossingen te creëren en initiatieven te ontplooien.

De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. Dit doen we uiteraard niet alleen. We pakken issues op, samen met onze klanten én samen met onze partners. Stap voor stap. Zo creëren we echte verandering met impact. Welke? Bekijk de animatie.

Samen meer bereiken, ook bij u in de omgeving
Met 101 banken in 12 provincies, weten we precies wat er lokaal leeft en waar we een positief verschil kunnen maken. Samen met partners en klanten. Wilt u weten waarin en hoe we als bank een verschil maken in uw regio? Bekijk onder de link de maatschappelijke impact in Gouda en omgeving. Ontdek meer over onze maatschappelijke impact via #samenmeerbereiken.