Gouds Dagblad | Rabobank Beursborrel met Roland Koopman

Rabobank Beursborrel met Roland Koopman

mainImage
Roland Koopman

Beleggen… Klinkt leuk, maar ook lastig. Terwijl beleggen helemaal niet lastig hoeft te zijn.

Tijdens de Rabobank Hollandse IJssel Beursborrel op vrijdag 17 mei maak je op een informele manier kennis met de wereld van beleggen en kom je erachter dat beleggen makkelijker (én gezelliger) kan zijn dan je denkt. Want jij wil toch ook een hoger rendement op je spaargeld scoren?

Rabobank Hollandse IJssel zorgt voor een hapje, een drankje en een inspirerende spreker: Roland Koopman (zie frontfoto)

Roland Koopman
Spreker en tv-gezicht Roland Koopman is financieel-economisch journalist, één van de founding fathers van RTL Z en sinds jaar en dag één van de vaste presentatoren van de financiële nieuwszender.

Sparen of beleggen?
Waarom beleggen in plaats van sparen? Financieel adviseur Henri de Jong vertelt je over de voor- en nadelen van sparen en beleggen. Door te sparen ontvang je rente, waardoor je verzekerd bent van een bepaald rendement. Henri de Jong: 'Uw vermogen verdient méér. Met beleggen investeer je in later. De Rabobank vindt dat iedereen moet kunnen beleggen. Daarom helpen wij je om zelf de regie te pakken over je geld. Nu en in de toekomst' .

Actie
Op dit moment heeft de Rabobank een mooie actie waarbij er tot 1 juli 2020 geen Rabobankkosten worden gerekend bij het afsluiten van Rabo Beheerd Beleggen Basis. Over deze actie word je op de Beursborrel ook verder geïnformeerd.

Programma
17:00 – 17:30 Inloop met hapjes
17:30 – 18:15 Roland Koopman: Beleggen door de jaren heen
18:15 – 18:30 Henri de Jong: Sparen of beleggen?
18:30 – 19:00 Borrel met hapjes

Locatie
De Beursborrel wordt gehouden op Park IJsselweide, Sluisdijk 15 in Gouda.


Foto: Roland Koopman