Gouds Dagblad | Open Rabo JongerenRekening met €10 zakgeld

Open Rabo JongerenRekening met €10 zakgeld

mainImage

Het is belangrijk dat kinderen goed met geld om leren gaan. Geld verdienen, uitgeven en sparen hoort hier allemaal bij. Hoe kun je als kind beter leren omgaan met geld? Rabobank biedt nuttige tips, handige links, een leuke app en speciale (spaar)rekeningen voor kinderen van alle leeftijden. Bovendien spekt de Rabobank een ieder die een Rabo JongerenRekening opent. En wel met €10,- zakgeld...

Wat houdt de Zakgeldactie in?
Open je in de periode van 1 april tot 1 mei 2019 een Rabo JongerenRekening? Dan krijg je €10,- op je rekening bijgeschreven. De € 10,- wordt gestort op de Rabo JongerenRekening en is niet inwisselbaar voor een ander cadeau.

Wanneer geldt deze actie?
De actie loopt van 1 april tot 1 mei 2019. In deze periode moet je een Rabo JongerenRekening hebben geopend.

Wie kunnen er meedoen?
De actie geldt voor iedere klant van Rabobank Gouwestreek/Hollandse IJssel die een nieuwe Rabo JongerenRekening opent in de actieperiode. De zakgeldactie heeft een lokaal karakter en is uitsluitend bedoeld voor klanten van Rabobank Gouwestreek/Hollandse IJssel.

Rabobank laat je per e-mail weten dat je meedoet met de zakgeldactie. Stuur daarom een e-mail naar communicatie.gouwestreek@rabobank.nl als je een Rabo JongerenRekening geopend hebt.


Foto: Rabobank Gouwestreek / Hollandse IJssel