Gouds Dagblad | Beursborrel bij Rabobank Hollandse IJssel

Beursborrel bij Rabobank Hollandse IJssel

mainImage

Beginnen met beleggen kan best spannend zijn. Want hoe werkt beleggen eigenlijk? Welke beleggingsvorm moet je bijvoorbeeld kiezen? En hoe zit het met het rendement en risico?

Geen zorgen, de specialisten van Rabobank Hollandse IJssel leggen je dit graag uit tijdens De Beursborrel op 26 september bij Perron Drank & Spijslokaal in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maak op een informele manier kennis met de wereld van beleggen en kom erachter dat beleggen makkelijker kan zijn dan je denkt. Neem gezellig iemand mee. Rabobank Hollandse IJssel zorgt voor een hapje, een drankje en een inspirerende spreker: Jim Tehupuring!

Jim Tehupuring
Jim Tehupuring vindt het ontzettend leuk om te spreken over beleggen. Maar hij is bovenal professioneel belegger. Hij vindt het belangrijk zijn ervaringen, analyses en lessen te delen. Dat doet hij bij RTLZ, BNR, in zijn Telegraafcolumn en geregeld als presentator. Hij belooft je een inspirerende sessie waarbij humor zeker niet ontbreekt.

Sparen of beleggen?
Henri de Jong, financieel adviseur bij Rabobank Hollandse IJssel, vertelt je over de voor- en nadelen van sparen en beleggen. Je vermogen verdient méér. Met beleggen investeer je in later. De Rabobank vindt dat iedereen moet kunnen beleggen. Daarom helpt de bank je om zelf de regie te pakken over je geld. Nu en in de toekomst.

Programma
19:00 – 19:30 Inloop
19:30 – 20:15 Jim Tehupuring: Beleggen door de jaren heen
20:15 – 20:30 Henri de Jong: Sparen of beleggen?
20:30 – 21:30 Borrel met hapjes

Locatie
De Beursborrel wordt gehouden bij Perron Drank & Spijslokaal, Kerklaan 13-15 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Aanmelden
Meld je via de site snel aan voor de beursborrel. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.