De influencer

27 April 2019, 10:30 uur
Columns
mainImage

Column Elsje Veth |

De influencer

Na de geluksambtenaar, panda-inspirator, kennismakelaar en de verbindingsmanager is er de influencer. Een boosaardige verspreider van influenza? Nee, de influencer blogt, vlogt, youtubet, instagramt naar hartenlust en deelt zijn/haar must-do lifestyle op dwingende wijze met een schare volgers.

Een lucratieve aan religie grenzende bezigheid, dat influencen. Dollars, euro’s en bitcoins rollen de bankrekening van de influencer binnen. Bij mij werkt het niet, dat influencen houd ik mezelf graag voor. Iedereen naar rechts, ik sla links af. Allemaal aan de vega-saladelunch, hatseflats een boterham met leverworst in mijn lunchbox. Een paarse trendy modekleur: ik maak een keuze uit het winkelrek met knalgele kledingstukken.

Residerend in een kantoor-proeftuin omgeving laat ik me meeslepen door de creatieve hik-ups van het ontwerpteam. Neem enthousiast deel aan de bij het project behorende workshops zoals bubbelwandvullen, stoelborduren en verbindingstafels plaatsen. Onder invloed van het mooie weer schaf ik tijdens de lunchpauze ter verhoging van de komende Koningsdag feestvreugde een oranje voilehoedje aan. Geheel on-beïnvloedbaar blijk ik niet te zijn.

Bron: www.zoetermeersdagblad.nl


Door: Zoetermeers Dagblad