Gouds Dagblad | Woonwensen? Ga eerst eens langs de Rabobank

Woonwensen? Ga eerst eens langs de Rabobank

mainImage

Veel mensen hebben een woonwens. Zij zijn op zoek naar een eerste woning of willen verhuizen naar een andere woning. Het is dan handig om eens in het nieuwe pand van Rabobank Gouwestreek, aan de Burgemeester Jamessingel in Gouda, binnen te lopen. Elke donderdag is er van vier uur ’s middags tot acht uur ’s avonds een Hypotheek Inloopspreekuur.

“Het inloopspreekuur is laagdrempelig”, stelt Mirella Timm, Manager Financieel Advies bij Rabobank Hollandse IJssel. “Wij willen dat (potentiële) klanten zonder afspraak en zonder kosten langs kunnen komen voor een oriëntatiegesprek.” 

Mirella benadrukt dat het om een oriëntatiegesprek gaat, niet om een adviesgesprek. Medewerkers van het Team Financieel Advies geven klanten tijdens zo’n oriëntatiegesprek inzicht in hoeveel ze kunnen lenen en wat de bijbehorende maandlasten zijn. “Ze krijgen ook een oriëntatierapport mee voor thuis, zodat ze alles nog eens goed na kunnen lezen. In de huidige markt, waarin snelheid van handelen essentieel is, kan dit het verschil maken.”

Rabobank Gouwestreek is ervan overtuigd dat het Hypotheek Inloopspreekuur meer klanten kan bereiken nu de openingstijden zijn aangepast. “We zijn op donderdagen een stuk van de middag en een deel van de avond geopend. Het kantoor is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.”

Voor wie op donderdagen niet kan, biedt Rabobank Gouwestreek voldoende alternatieven. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken, zodat de klant op een ander moment toch geholpen kan worden. “Op
zaterdagen zijn we op afspraak ook geopend”, vertelt Mirella.

Meer informatie is te vinden op www.rabobank.nl/gouwestreek. Voor het maken van een afspraak belt u met (0182) 69 55 55.