Gouds Dagblad | Voor zonwering ga je naar Van Vliet Wonen

Voor zonwering ga je naar Van Vliet Wonen

mainImage

Voor goede zonwering en passende raamdecoratie hoef je echt niet zo ver te rijden. Daarvoor kun je dichtbij huis prima terecht. Zo is Van Vliet Wonen aan de Raam de logische keuze voor zonwering en raamdecoratie. Voor zonwering en raamdecoratie ga je dus naar Van Vliet Wonen. En met de actie – 15 procent korting op binnenzonwering en gordijnen van Style be you – is de keuze snel gemaakt.

Zonwering
We kunnen niet zonder de zon. De zon schenkt ons licht en warmte, maar op onze dichtstbijzijnde ster zit geen dimmer. Gelukkig kun je nu met binnen- en buitenzonwering het directe licht, de bijbehorende reflecties en een teveel aan hitte tegengaan. Naast praktisch kan zonwering ook bijzonder fraai zijn; het heeft een hoge decoratieve waarde aan je gevel of voegt kleur aan je interieur toe.

Van Vliet Wonen adviseert, levert en installeert zonwering. “Wij leveren en monteren verschillende soorten binnen zonwering, zoals duetten, duo rolgordijnen en voor buiten screens en knikarmschermen”, vertelt Arie van Vliet. “Wij vertegenwoordigen verschillende merken, zoals Style be you, Top Point en Rainbow Collection. Door de bijna eindeloze variëteit aan materialen, kleuren en dessins is er voor ieder iets wils. Ook hebben wij een grote collectie maatwerk horren, zoals vaste horren voor ramen en (plissé) ramen en deuren van Unilux.

Collectie gordijnen, inbetweens en vitrages
Volop inspiratie voor je interieur vind je bij Van Vliet Wonen in een uitgebreide collectie gordijnen, inbetweens en vitrages. Geweven en bedrukte stoffen, uni’s en dessins, van klassiek tot modern, maar ook romantische florale prints en tal van andere motieven. ‘’Indien gewenst kan ons atelier deze gordijnen op maat maken in vouw- wave en plooi. Wij vertegenwoordigen bekende merken zoals, Style be you, Toppoint en Holland Haag…”

Gratis inmeten
Naast een deskundig advies ontzorgt Van Vliet Wonen. ‘’Dat betekent dat we gratis bij onze klanten thuis inmeten. Desgewenst verwijderen wij de aanwezig zonwering en raamdecoratie en staan we uiteindelijk voor een professionele installatie…”

Van Vliet Wonen
Raam 75-77
2801 VJ Gouda
T (0182) 51 18 72
info@vanvlietwonen.nl
www.vanvlietwonen.nl

Showroom openingstijden:
di. 10.00 - 17.30 uur
do. 10.00 - 21.00 uur
za. 10.00 - 17.00 uur
wo., vrij. en ‘s avonds op afspraak.

BEL (0182) 51 18 72


Foto: Van Vliet Wonen