Gouds Dagblad | Open Huis in Hartje Gouda

Open Huis in Hartje Gouda

mainImage

Wil jij wonen in Hartje Gouda? Met de binnenstad van Gouda, de winkels, de restaurants, De Goudse Schouwburg, Cinema Gouda en het station aan je voeten en op luttele minuten loopafstand? Dan moet je snel verder lezen en/of doorklikken op www.hartjegouda.nl.  

Of kom en ga eens kijken op de locatie zelf: Vredebest. Morgen, zaterdag 30 maart is het Open Huis, van 11.00 tot 15.00 uur. 

Er zijn nog slechts twee fraaie 3-kamerappartementen te koop in project Hartje Gouda. Gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig complex op steenworp afstand van het station en de gezellige Goudse binnenstad. Beide appartementen hebben fraai zicht op de levendige Kattensingel met veel pleziervaart. Lift en parkeergelegenheid aanwezig. Woonoppervlak van respectievelijk 86 en 93 m². De woning worden voorzien van een luxe keuken en mooi sanitair. De koopsommen bedragen € 280.000,- v.o.n. en € 312.000,- v.o.n. 

 ,,De verkoop van het transformatieproject Hartje Gouda op de levendige hoek Vredebest en Kattensingel verloopt voorspoedig. Inmiddels is al 75 procent van de appartementen verkocht en is ook de belangstelling voor de overige appartementen groot", zo weet makelaar Mirna Bredt van Alpha Makelaardij. ,,De bouw van de woningen is in de eerste week van januari 2019 begonnen en omstreeks half juli 2019 worden de appartementen opgeleverd. Je kunt dus al snel van je nieuwe huis genieten! De woningen worden gerealiseerd op de eerste verdieping van een bestaand gebouw (boven de ABN Amro bank). Meer informatie kun je vinden op www.hartjegouda.nl..."
Het appartementencomplex omvat in totaal een ABN AMRO-bankfiliaal (begane grond), acht nieuw te realiseren woningen op de eerste verdieping en tien bestaande appartementen op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich een gemeenschappelijk, zonnig dakterras ten behoeve van de achttien woonappartementen.Uiteraard is het pand goed geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevinden zich tevens extra individuele bergingen ten behoeve van de acht woningen. Het complex is voorzien van een lift.

In de onderbouw bevindt zich een parkeergarage, waar voor € 90,75 per maand een privéplaats kan worden gehuurd. In de gemeenschappelijke fietsenberging ter plaatse is gelegenheid tot het stallen van drie fietsen per woning.

Je woonplezier is werkelijk binnen handbereik!De verkoopmakelaar van dit mooie project is Alpha Makelaardij BV.

 
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag: 08.30 - 17.00 uur
Woensdag: 08.30 - 17.00 uur
Donderdag: 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 17.00 uur
 
Neem nu contact met Alpha Makelaardij op voor meer informatie.

Foto: Alpha Makelaardij