Gouds Dagblad | Nog twee appartementen in Hartje Gouda

Nog twee appartementen in Hartje Gouda

mainImage

Wil jij wonen in Hartje Gouda? Met de binnenstad van Gouda, de winkels, de restaurants, De Goudse Schouwburg, Cinema Gouda en het station aan je voeten en op luttele minuten loopafstand? Dan moet je snel verder lezen en/of doorklikken op www.hartjegouda.nl.  Of kom en ga eens kijken op de locatie zelf: Vredebest. Ingang van de ABN Amro Bank. Maar wacht niet te lang. Er zijn nog slechts twee fraaie 3-kamerappartementen te koop in project Hartje Gouda. Gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig complex op steenworp afstand van het station en de gezellige Goudse binnenstad. Lift en parkeergelegenheid aanwezig.

,,De verkoop van het transformatieproject Hartje Gouda op de levendige hoek Vredebest en Kattensingel verloopt voorspoedig. Inmiddels is al 75 procent van de appartementen verkocht en is ook de belangstelling voor de overige appartementen groot", zo weet makelaar Mirna Bredt van Alpha Makelaardij. ,,De bouw van de woningen is in de eerste week van januari 2019 begonnen en omstreeks half juni 2019 worden de appartementen opgeleverd. Je kunt dus al snel van je nieuwe huis genieten! De woningen worden gerealiseerd op de eerste verdieping van een bestaand gebouw (boven de ABN Amro bank). Meer informatie kun je vinden op www.hartjegouda.nl..."
 
Voor het tweede kwartaal van 2019 worden acht ruime appartementen opgeleverd op een levendige locatie in de gezellige stad Gouda! De woningen worden gerealiseerd op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex op de hoek van de Kattensingel en de Vredebest. Een ideale ligging: het station, de binnenstad, de schouwburg en de bioscoop bevinden zich alle op korte loopafstand. Ook de uitvalswegen zijn in de nabijheid.

Het appartementencomplex omvat in totaal een ABN AMRO-bankfiliaal (begane grond), acht nieuw te realiseren woningen op de eerste verdieping en tien bestaande appartementen op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich een gemeenschappelijk, zonnig dakterras ten behoeve van de achttien woonappartementen.Je kon kiezen uit 2- en 3-kamerwoningen met een woonoppervlak variërend van 69 tot en met 93 m². Met uitzicht op het water, groenvoorzieningen of historische gebouwen. Het project biedt voor elk wat wils. De appartementen worden strak afgewerkt, voorzien van modern sanitair en voor de keuken is een stelpost van € 3.500,- opgenomen, waarmee je zelf je keuze bepaalt. De woningen kunnen alle worden voorzien van een loggia (optioneel). De drie appartementen aan de achterzijde hebben een balkon. Uiteraard is het pand goed geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevinden zich tevens extra individuele bergingen ten behoeve van de acht woningen. Het complex is voorzien van een lift.

In de onderbouw bevindt zich een parkeergarage, waar voor € 75,- per maand een privéplaats kan worden gehuurd. In de gemeenschappelijke fietsenberging ter plaatse is gelegenheid tot het stallen van drie fietsen per woning.

De oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal 2019.

Je woonplezier is werkelijk binnen handbereik!De verkoopmakelaar van dit mooie project is Alpha Makelaardij BV.

 
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag: 08.30 - 17.00 uur
Woensdag: 08.30 - 17.00 uur
Donderdag: 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 17.00 uur
 
Neem nu contact met Alpha Makelaardij op voor meer informatie.

Foto: Alpha Makelaardij