Gouds Dagblad | Mensen in witte pakken bij GoStores Gouda

Mensen in witte pakken bij GoStores Gouda

mainImage

Wellicht heb jij ze ook wel eens zien lopen op de woonboulevard GoStores Gouda. Of aan het werk gezien of tegen het lijf gelopen in de winkels? Maar wie zijn toch die mensen in witte pakken bij GoStores Gouda? En wat doen ze daar?

Om het geheim maar meteen uit de doeken te doen: die mensen in die witte pakken zijn Aafke van Leeuwen en Boy Vogelzang, twee jiujitsu topsporters van Sportschool Den Edel Gouda Nederland.

GoStores Gouda is al weer twee jaar de officiële hoofdsponsor van Aafke van Leeuwen en Boy Vogelzang, twee Goudse jiujitsu topsporters die zich nationaal en internationaal laten gelden.

En voor die ondersteuning van GoStores Gouda doen Aafke en Boy regelmatig ook wat voor terug. In prestaties maar ook in filmpjes en presentaties bij en in de aangesloten winkel(ketens) van Go Stores Gouda. Zie hieronder.

Jacco Ippel, voorzitter van ondernemersvereniging GoStores Gouda is erg blij met het sponsorschap: ,,Het is belangrijk om lokale sporters een steuntje in de rug te geven. Aansluiting vinden bij de wereldtop vergt voor de sporters al een enorme inspanning. Naast deze inspanning zijn de kosten vaak een struikelblok. Daarom willen wij graag een bijdrage leveren om deze  toppers uit Gouda op weg te helpen.”

Aafke van Leeuwen is Europees- en Wereldkampioene jiujitsu in de klasse tot 70 kg. Ze is afgelopen jaar verkozen tot ‘sportvrouw van het jaar in Gouda’.  Aafke: ,,Als geboren en getogen Gouwenaars vinden Boy en ik het fantastisch dat een Gouds initiatief ons in 2018 gaat helpen om onze dromen waar te maken. Wij kijken dan ook erg uit naar onze samenwerking met GoStores.”Over GoStores Gouda
GoStores is een modern winkelgebied voor outdoor, tuinieren, klussen en wonen op een zichtlocatie aan de A12 met ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen en een actieve ondernemersvereniging met een gezamenlijke marketingaanpak. Bij GoStores Gouda vind je maar liefst 19 winkels en 2 eetgelegenheden; alles voor je huis, tuin en vrije tijd! Meer informatie: www.gostores.nl/gouda of www.facebook.com/gostoresgouda