Gouds Dagblad | Leuk huis gezien? Bel dan Alpha Makelaardij

Leuk huis gezien? Bel dan Alpha Makelaardij

mainImage

Twee keer per jaar houdt de NVM Open Huizen Dag. De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op zaterdag 30 maart. Van 11.00 tot 15.00 uur kun je de deelnemende woningen vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen.

Heb je een leuk huis gezien op de NVM Open Huizen Dag? Neem dan contact op met Alpha Makelaardij: jouw aankoopmakelaar! Dan ben je verzekerd van een objectieve en scherpe onderhandeling, waarbij Alpha Makelaardij alles voor je regelen.

"Voor deze dag offreren wij een speciaal Open Huis-tarief: € 1.350,- + 5% over het verschil tussen de vraagprijs en de koopprijs. Zo weet je zeker dat wij altijd voor de beste koopprijs gaan. Een win-win-situatie dus! Het tarief is inclusief BTW”, aldus Mirna Bredt van Alpha Makelaardij.

Alpha Makelaardij als aankoopmakelaar: wat doen wij nou precies voor jou? Kijk op: www.alphamakelaardij.nl/diensten/aankoop  of bel ons: 0182-511424. Kijk ook eens naar Kievit 18 in Gouderak die bij Alpha Makelaardij in de verkoop staat.
 
Grote belangstelling
Woningverkopers en woningzoekers doen massaal mee aan deze belangrijke huizendag waarop woningen vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. De NVM Open Huizen Dag kan nog altijd rekenen op grote belangstelling.
 
De belangrijkste reden voor die populariteit is dat de Open Huizen Dag zowel huizenzoekers als verkopers van een huis een unieke kans biedt. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal huizen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken.  Het is voor potentiële kopers een uitgelezen moment om het huis van hun dromen uit te zoeken. Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt de NVM Open Huizen dag de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.
 
Ruim een kwart van de te koop staande woningen in Nederland opent op zaterdag 7 april de deuren voor vrije bezichtiging. Daarmee kan de halfjaarlijkse Open Huizen Dag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM zich weer in een grote belangstelling verheugen. De NVM is tevreden dat in deze krapper wordende markt nog steeds iets meer dan een kwart van de woningbezitters gebruik maakt van de laagdrempelige NVM Open Huizen Dag.
 
De NVM Open Huizen Dag is een niet meer weg te denken fenomeen in het Nederlandse woninglandschap. Meedoen blijkt bovendien een buitengewoon effectief middel voor verkopers om hun huis kwijt te raken. Eigen onderzoek van de NVM wijst uit dat deelnemers aan de NVM Open Huizen Dagen twee keer zo snel hun woning verkopen als mensen die niet meedoen.
 
Zie voor het huizenbestand en nadere info op www.alphamakelaardij.nl.

Foto: Alpha Makelaardij