Gouds Dagblad | Hiervoor ga je naar Alpha Makelaardij

Hiervoor ga je naar Alpha Makelaardij

mainImage
Mirna Bredt (derde van rechts) en haar vrouwelijke collega's: ,,Mensen die gevoelig zijn voor de huiselijke touch die wij uitstralen, voelen zich snel bij ons thuis.”

Je thuis voelen, dat is waar het bij Alpha Makelaardij om draait.

Bij een bezichtiging van je huis, laten de makelaars van Alpha de kijkers zich thuis voelen in jouw huis. Ze geven hen ruim de tijd om zich thuis te voelen.

De opdrachtgevers voelen zich op hun beurt thuis bij Alpha Makelaardij. Het aanstekelijke enthousiasme van de medewerkers en het plezier in het verkopen van jouw thuis zorgen voor de beste deal. 

En hiervoor ga je zeker ook naar Alpha Makelaardij:

Een eerste waardebepaling is gratis en helemaal vrijblijvend. De makelaars van Alpha komen bij je langs om de woning te bekijken.

Ze bespreken de reden van verkoop en vertellen wat je van het kantoor kunt verwachten bij de verkoop van je woning. Gezamenlijk bepalen jullie de juiste balans tussen verkoopsnelheid en prijs.

De makelaars maken een uitgebreide en aantrekkelijke brochure van de woning. Daarin belichten ze alle pluspunten van jouw huis en verwerken ze mooie, professionele foto’s.

Natuurlijk adviseren de makelaars van Alpha je over de juiste presentatie van je woning. Hoe kun je je woning nog aantrekkelijker maken tijdens de bezichtigingen?

Alpha Makelaardij komt vervolgens met mogelijke kopers het huis bezichtigen en geven je na afloop de eerste indruk door.

Er is een koper! Alpha Makelaardij onderhandelt voor jou over de beste prijs en voorwaarden, maken de koopakte op en zijn aanwezig bij een bouwkundige keuring, taxatie en dergelijke.

Uiteraard begeleiden de makelaars van Alpha je ook in het traject na de verkoop en zijn ze aanwezig bij de laatste ronde door de woning en bij de notaris voor de overdracht.

Heb je verder nog vragen? Stel ze aan:

Alpha Makelaardij BV
Hoge Gouwe 17 | 2801 LA Gouda | 0182-511424
info@alphamakelaardij.nl | www.alphamakelaardij.nl

 


Foto: Alpha Makelaardij