Gouds Dagblad | ERA-makelaarsformule 25 jaar in Nederland

ERA-makelaarsformule 25 jaar in Nederland

mainImage
Het team van De Koning Makelaars Gouda: vlnr Gerard Hoogendoorn, Hanneke Mimpen, Margriet Hikke en Kristel Didden.

Deze week is het op de kop af 25 jaar geleden dat de ERA-makelaarsformule in Nederland werd geïntroduceerd.

ERA komt oorspronkelijk uit Amerika en kenmerkt zich door haar klant- en servicegerichte aanpak. Onder de makelaars zorgde dit toentertijd voor een forse revolutie, omdat klantgericht makelen iets heel nieuws was. Destijds lag de focus meer op 'bakstenen verkopen' in plaats van mensen helpen. Nu, 25 jaar later, zijn er bijna honderd ERA-makelaarskantoren in Nederland, waaronder De Koning makelaars.

De Koning makelaars winnen felbegeerde award
ERA opereert inmiddels wereldwijd en ieder jaar wordt er in thuisland Amerika een internationaal congres georganiseerd voor alle ERA-makelaars. Tijdens het congres worden er lezingen gehouden en trainingen gegeven. Daarnaast worden er prijzen uitgereikt aan de beste ERA-makelaars van elk land. Wij zijn er trots op dat De Koning makelaars dit jaar wederom deze felbegeerde Broker Award 2018 voor Nederland mochten ontvangen.

Directeur Jacques de Koning: "Een enorme opsteker voor ons hele team, want je moet wel 52 weken in een jaar goed presteren om überhaupt kans te maken op deze prijs. We werken er met zijn allen hard aan om voor onze klanten het verschil te maken. Mooi dat dat niet onopgemerkt is gebleven."

Gouda
De Koning makelaars is sinds 1997 aangesloten bij ERA en heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern – Leidsche Rijn, Gouda, Houten, Nieuwkoop – Uithoorn en Woerden. De Koning makelaars werken samen met Fides makelaars uit Leiden, die sinds 12 april 1994 tot een van de eerste officiële ERA-kantoren in Nederland behoort.

Contactgegevens
De Koning makelaars Gouda
Keerkring 7
2801 DG Gouda

Telefoon: 0182-590900
E-mail: contact@dekoning-gouda.nl
Website: www.dekoningwonen.nl/makelaar/gouda
Facebook: www.facebook.com/dekoningmakelaarsgouda/


Foto: ERA-Makelaars