Gouds Dagblad | Zorgeloos indruk maken met de barbecue

Zorgeloos indruk maken met de barbecue

mainImage

De zomer is hét moment voor een barbecue met familie, collega’s en vrienden. Maar het organiseren van een barbecue kan je flink wat kopzorgen opleveren. Sligro Gouda maakt het je graag gemakkelijk. Kom maar eens kijken en vooral proeven bij de SLIGRO'S Barbecue-demodagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei, van 10u00 tot 17u00.

Met heerlijke vis- en vleesgerechten gemaakt vanaf The Bastard. Verder zijn er demonstraties van onder meer Heineken 0.0%, Bombay Gin, Sanissimo IJs, Bresc Tapenades en Zijerveld Kazen.

De schappen en koelingen liggen bij Sligro bomvol weer heerlijke barbecue-producten, waarmee je jouw gasten kunt imponeren. Niet alleen kipsaté of hamburgers , maar ook bavette, picanha en hertensaté: vleessoorten die perfect passen bij de barbecue anno 2019.

Maar ook mooie sauzen en salades in diverse heerlijke smaken vind je terug in de Sligro 3.0 aan de Hanzeweg 13 in Gouda.

The Bastard
En natuurlijk mogen de professionele BBQ’s van The Bastard bij Sligro’s Barbecue-demodagen niet ontbreken. The Bastard kent vele vrienden. Van chef-koks en foodprofessionals tot kookliefhebbers en mensen die van niet teveel gedoe in de keuken houden. Slowcook in de winter zoals beef in bier, rook een kip voor in de zomerse salade, bak een pizza of gooi samen met je vrienden wat goede burgers op de grill. Zo makkelijk kan het zijn. Simpel, maar altijd met die ongeëvenaarde smaak.

De unieke isolerende eigenschappen zijn ideaal om te slow cooken, warm of koud roken en als steenoven voor een echte Italiaanse pizza. Ontdek The Bastard als meest natuurlijke en lekkerste manier van oerkoken anno nu. De grillmasters van The Bastard laten je zien hoe je dat het beste doet. Zij weten als geen ander hoe je The Bastard kunt temmen.

Spannend
Maak het barbecueën dus een keer spannend deze zomer en ga eens shoppen bij Sligro Gouda. Je zult versteld staan van wat Sligro Gouda allemaal te bieden heeft. En allemaal vers en van Sligro kwaliteit.

Of het nu Lamb racks, Porc Steaks, varkenshaassaté, hamburgers of Hawaΐ spiezen betreft. Ze zijn allemaal van topkwaliteit en zeker goed betaalbaar. En dat geldt ook voor de tarbot, de wilde forel, de zeebaars en de oesters.

Want Sligro is niet voor niets DE groothandel van Nederland op culinair gebied. Maak dus deze zomer tot een feest! Sligro inspireert je daarbij.

Contactgegevens
Sligro Gouda
Hanzeweg 13
2803 MC Gouda
tel: (0182) 69 60 00
fax: (0182) 53 99 19
www.sligro.nl

Openingstijden
Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 20:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 16:00
Zondag gesloten

Gewijzigde openingstijden
Hemelvaartsdag Gesloten
1e pinksterdag   Gesloten


Foto: Sligro Gouda / The Bastard