Gouds Dagblad | Woonweken bij Rabobank Gouwestreek

Woonweken bij Rabobank Gouwestreek

mainImage
Woonweken bij Rabobank Gouwestreek

Sta je op het punt een huis te (ver)kopen en wil je graag weten waar je allemaal aan moet denken? Wil je jouw maximale hypotheek berekenen of wil je tips voor het (ver)bouwen van je droomhuis? Bezoek de Rabo Woonweken van 3 tot en met 14 april voor antwoord op al jouw woonvragen.

De Rabobank maakt je wegwijs op de woningmarkt. Loop gerust zonder afspraak binnen bij de Rabobank Gouwestreek. Dit kan doordeweeks iedere middag tussen 13.00 en 17.00 uur in ons kantoor aan de Tielweg 26 in Gouda. Tijdens de Rabo Woonweken zijn er op zaterdag 7 en 14 april ook extra hypotheek inloopspreekuren: je kunt tussen 9.30 en 13.00 uur terecht in Gouda en Waddinxveen. Kijk op www.rabobank.nl/wonen voor de locaties.

Zat mogelijkheden dus om antwoord te krijgen op jouw woonvragen, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Inloopspreekuur
Je kunt dan met al je woonvragen vrijblijvend terecht bij één van de hypotheekadviseurs. Dit gesprek is kosteloos. Tijdens het inloopspreekuur krijg je:

een oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur
een berekening van jouw maandlasten bij de koop van een huis
een oriëntatierapport dat je thuis nog eens kunt nalezen

Je bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op www.Rabobank.nl/woonweken. En heb je nu al een woonvraag? Bel Rabobank via 0182-69 55 55.

Liever een afspraak maken?

Natuurlijk kun je ook op een ander moment met een hypotheekadviseur in gesprek. Voor het maken van een afspraak bel je naar telefoonnummer (0182) 69 55 55.

Online oriënteren in het Rabo Hypotheekdossier
Je kunt je ook online oriënteren. Daarvoor hebben wij het Rabobank Hypotheekdossier. Een handig hulpmiddel als je thuis een hypotheekberekening wilt maken.


Foto: Digitaal Dagblad