Gouds Dagblad | Woerdman Kookkado en Dekbed Discounter genomineerd voor OndernemersPrijs

Woerdman Kookkado en Dekbed Discounter genomineerd voor OndernemersPrijs

mainImage
Woerdman Kookkado en Dekbed Discounter genomineerd voor OndernemersPrijs

De genomineerden voor de OndernemersPrijs Midden Holland zijn bekend. De vijfde en lustrum editie van dit netwerkevenement op maandag 14 januari zet onderscheidende ondernemingen op het podium. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst in De Goudse Schouwburg worden de winnaars van de titel Onderneming van het Jaar bekend gemaakt. De presentatie van dit lustrumfeest is in handen van Karin Bloemen.In de Stijlkamer in Gouda presenteerden zich onlangs negen ondernemers voor een vakjury voor de OndernemersPrijs Midden Holland. Zij vertegenwoordigen de crème de la crème van het ondernemerschap binnen hun gemeente en mochten middels een pitch hun bedrijven presenteren. Daaruit vloeiden de volgende nominaties voort.

Er zijn negen genomineerde bedrijven in drie categorieën: detailhandel, mkb en grootzakelijk.

In de volgende categorieën zijn deze geselecteerd:

Detailhandel & Horeca: Rikkoert Juweliers (gemeente Krimpenerwaard), Woerdman Kookkado (gemeente Gouda) en Wielaard Fietsen (gemeente Waddinxveen).

MKB: Baan Meubelen (gemeente Waddinxveen), Merosch bv (gemeente Bodegraven Reeuwijk) en Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit (gemeente Zuidplas).

Grootzakelijk: Dekbed Discounter (gemeente Gouda), Stinis Holland BV (gemeente Krimpenerwaard) en Eltacon Engineering BV (gemeente Waddinxveen)

Komende periode zullen de juryleden alle bedrijven bezoeken en ook zal er financiële toetsing worden gedaan door Lansigt Accountants. Maandag 14 januari 2019 zal deze vijfde editie van de OndernemersPrijs feestelijk worden gevierd in de Goudse Schouwburg te Gouda. Daar worden de genomineerde bedrijven gepresenteerd aan de aanwezige ondernemers uit de regio en zullen de uiteindelijke winnaars van de titel Onderneming van het Jaar bekend worden gemaakt.

Frontfoto van van de genomineerden (Foto John Roeland Fotografie)


Foto: Digitaal Dagblad