Wel of geen koopzondag?

31 March 2018, 09:53 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Wel of geen koopzondag?

Wel of geen koopzondag? Dat is de vraag. Zeker als Pasen er tussendoor komt fietsen.

Ronald van Rossum, centrummanager geeft hierover uitsluitsel: ,,Komende zondag 1 april is er GEEN koopzondag in de binnenstad. Bij een koopzondag op een feestdag als Pasen schuift deze een week op. Zondag 8 APRIL is dus wel koopzondag".

De centrummanager maakt meteen van de gelegenheid gebruik om andere winkelmogelijkheden en events aan te prijzen. ,,Maandag 2 april, Tweede Paasdag, zijn er veel winkels open in het kernwinkelgebied. Dan is er ook paasontbijt vanaf 10u30 op de Markt. Na een heerlijk (gratis) ontbijt kun je lekker gaan shoppen. Met de gratis Gouda goodiebag die je 's ochtends krijgt. Let op: zolang de voorraad strekt. 's Middags kun je lekkere (kaas)hapjes eten bij de foodtrucks op de Markt. Informeel is dit al een knipoog naar de opening van de  Goudse Kaasmarkt, die donderdag 5 april begint. Als het qua weer Tweede Paasdag nog niet echt lente is, trek dan iets lekker warms aan en dan maken we het qua gevoel wel lente in de BINNENSTAD, de enige wijk voor elke Gouwenaar!"

,,Zaterdag 7 april is er een proefdag in de stad", zo gaat van Rossum verder. ,,Naast de altijd aanwezige historie, kun je ook op allerlei plekken in en bij winkels iets lekker Gouds proeven, van kaas tot stroopwafel en andere dingen."Voor de zekerheid een overzicht van de koopzondagen in de binnenstad, waarbij 25 november nog onder voorbehoud is. www.ondernemersgouda.nl/koopzondagen/