Volop Paas-actie(s) in winkelcentrum Bloemendaal

31 March 2018, 09:36 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Volop Paas-actie(s) in winkelcentrum Bloemendaal

In Winkelcentrum Bloemendaal is er altijd wel wat te doen en te beleven. En uiteraard om uiteenlopende boodschappen te doen.

Je kunt er alle kanten op en terecht voor je (dagelijkse) boodschappen, maar zeker ook om lekker te shoppen.

En tal van winkels strooit iedere maand met mooie acties en aanbiedingen.In verband met Valentijnsdag hingen de bomen in het winkelcentrum vorig maand vol liefde. Nu hangen de takken vol met lente-spullen en lente-attributen.

Bij De Super Bloemist zetten ze, zoals altijd, de bloemetjes weer buiten. Maar zeker met het mooie voorjaarsweer...

Ook Kippie Gouda slaat haar vleugels weer uit. Met uiteenlopende acties.Yk Tex heeft nu twee vestigingen in winkelcentrum
Een goede ondernemer wil vooruit en kijkt vooruit. Ziet kansen en mogelijkheden. Neemt weloverwogen beslissingen. En neemt stappen en spreidt zijn risico’s. Yilmaz Kama is zo’n ondernemer.

De in Turkije geboren Yilmaz was al eigenaar van Yk Tex in winkelcentrum Bloemendaal. Een winkel om je kleding te laten maken, verstellen en te stomen op de zuidflank van het winkelcentrum. Yilmaz vestigde zich daar vier jaar geleden na het vertrek van De Visgilde. De Visgilde ging naar een ander visstekkie in het winkelcentrum. Op het hoekpand bij de ingang/uitgang Lekkenburg weten de klanten Yk Tex na vier jaar inmiddels goed te vinden. De in- en aanloop is goed.Toch kan dat in de ogen van Yilmaz beter. En dat wil hij graag uitzoeken en ondervinden. Hij was er dan ook als de kippen bij toen Subliem Juweliers besloot het winkelcentrum te verlaten. Yilmaz liet zijn oog vallen op het winkelpand in het centrum van het winkelcentrum. Hij heeft nu dus twee vestigingen in winkelcentrum Bloemendaal. Dat is even uniek als opmerkelijk.

Lees over de achtergronden op https://goudsdagblad.nl/yk-tex-nu-twee-vestigingen-winkelcentrum-bloemendaal/De Kaashakker
Kaasboer Steven van Dam op de Lekkenburg 31 heropende op Valentijnsdag in het winkelcentrum zijn verbouwde zaak en ontvouwde zijn nieuwe formule. Steven heeft zich namelijk losgeweekt van De Kaasspecialist en gaat zelfstandig verder onder de naam De Kaashakker. Dit naar het voorbeeld van zijn zaak in Waddinxveen.  Voor de klanten gaat er overigens niet veel veranderen. ,,We blijven in alles gewoon hetzelfde", aldus bedrijfsleider Sebastiaan van Eijck. ,,Dat geldt voor de winkel, het assortiment, de kwaliteit en de mensen."

Zie ook goudsdagblad.nl/klanten-halen-voordeel-verzelfstandiging-kaasboer-steven-dam/

In veel winkels in het winkelcentrum is er SALE! Reden genoeg om dus gezellig te komen winkelen bij de winkeliers van het winkelcentrum en te profiteren van de SALE kortingen en aanbiedingen!Wat te denken van de acties bij Schoenmaker Bloemendaal. Op de tweede paar hakken, vijftig procent korting. En 25 procent korting op het reinigen van je wintersportkleding. En bij Primera Gildenburrg komen we Gordon tegen. Zijn boek wel te verstaan...En bij Jumbo Bloemendaal Gouda lopen de boodschappenkarren ook over van de acties:En bij de Albert Heijn Bloemendaal doen ze zeker niet onder voor de Jumbo Bloemendaal.Over Winkelcentrum Bloemendaal

Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen, doe je in Winkelcentrum Bloemendaal.

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vind je hier alles onder één dak.

Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Je parkeert je auto altijd gratis.

Vrijdagavond is de vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20u00 geopend. Sommige, zoals de supermarkten, zijn dan tot 21u00 geopend.

Iedere eerste zondag van de maand hebben we een koopzondag.

De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10u00 tot 18u00.Zie ook www.winkelcentrumbloemendaal.nl