Gouds Dagblad | Verrassing blijft het leukste

Verrassing blijft het leukste

mainImage

In mijn kindertijd bepaalde de tv of we buiten gingen spelen.

Het was woensdagmiddag, omdat er Kinderbios was. En niet andersom. En het was bedtijd, omdat Sesamstraat was afgelopen.

Later, toen ik opgroeide, bepaalde de programmering van de tv nog steeds het ritme van de week. Dan zaten we met het hele gezin klaar om op zaterdagavond de Mini Playbackshow te kijken. En was de zondagavond voor Studio Sport, inclusief het bord op schoot. Ik denk dat half Nederland er ongeveer zo bij zat.

Gaandeweg verdwenen die vaste tijdstippen en keek ik tv wanneer ik tijd had om te kijken. Dan ging je zitten en zat je te zappen in de hoop wat leuks tegen te komen. Meestal werd dat een hele avond voor de tv, zonder ook maar iets echt te zien.

Dat is nu anders. Met interactieve tv via glasvezel kijk ik programma’s terug die ik gemist heb of neem ze op. Ik kijk een aflevering van 3 Op Reis op mijn vrije ochtend. En ik kijk achter elkaar drie afleveringen van mijn favoriete serie op een donderdagavond.

Ik kijk wat ik wil, wanneer het mij uitkomt.

Maar een avondje zappen zonder nadenken doe ik ook nog steeds. Dan val ik opeens in een interessant interview waar ik anders niet op af zou stemmen. Of in een documentaire die ik anders nooit zou kijken. Dat zijn de leukste pareltjes. Want verrassing is en blijft het leukste. Als je alles van tevoren weet, is het leven ook maar saai.

 

Wijken Plaswijck, Bloemendaal en Goverwelle
Ruim 11.000 adressen in de wijken Plaswijck, Bloemendaal en Goverwelle in de gemeente Gouda krijgen een aansluiting op een nieuw te bouwen glasvezelnetwerk. 

Op de website www.gavoorglasvezel.nl kunnen bewoners en bedrijven aan de hand van een gebiedskaart controleren of een adres op het glasvezelnetwerk wordt aangesloten. Bewoners en bedrijven kunnen zich vervolgens direct inschrijven voor een glasvezelabonnement bij de serviceproviders DELTA, Caiway, Online en Kliksafe.

Voor het campagnegebied Goverwelle geldt een actieaanbod van 9,95 euro per maand.

Over Gavoorglasvezel.nl
De campagne Gavoorglasvezel.nl is onderdeel van het Nederlandse telecombedrijf DELTA Fiber Nederland. Het bedrijf heeft netwerken door heel Nederland en legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en buitengebieden. Al meer dan 600.000 woningen en bedrijven verspreid over heel Nederland hebben via DELTA Fiber Nederland toegang tot snel en betrouwbaar internet. Bij het bedrijf werken ongeveer 750 mensen. Ga voor meer informatie naar deltafibernederland.nl.


Foto: Gavoorglasvezel.nl