Gouds Dagblad | Veel zon en temperaturen tot 16 graden

Veel zon en temperaturen tot 16 graden

mainImage

Dinsdagochtend komen er lokaal ondiepe mistbanken voor. In de middag is er veel zon, hoewel er in de loop van de dag kleine stapelwolken ontstaan. Het wordt 14 tot 16 graden en er waait een zwakke tot matige noordoostenwind. Regen valt er niet. Woensdag is wat betreft het weerbeeld identiek aan dinsdag. Donderdag is er meer bewolking, die 's middags gepaard kan gaan met een regen- of onweersbui. De temperatuur blijft rond de 17 graden uitkomen.

Dinsdag, woensdag en donderdag blijft het (vrij) zonnig, vrijdag is er meer bewolking. Met 16 graden Celsius is het dinsdag al een fractie warmer dan maandag. Woensdag en donderdag stijgt de maximumtemperatuur naar 18 graden Celsius. Vrijdag is het met circa 16 graden Celsius weer iets koeler. De wind waait  op deze dagen uit (noord)oostelijke richtingen en is zwak tot matig, windkracht 2 à 3 Beaufort.

In het aankomend weekend stijgt de kans op een bui aanzienlijk, maar met een graad of 22, een oostenwind en regelmatig zon is het zeer aangenaam.

Ook de eerste dagen na het aankomend weekend ziet het er naar uit dat de temperaturen dicht in de buurt van de 20 graden Celsius uitkomen! De zon is dan vaak in het weerbeeld te zien en een lokale regenbui of onweersbui is niet uitgesloten!

Bron: Meteo Gouda, zie voor de weersverwachting: www.meteo-gouda.nl/verwachting-gouda