Gouds Dagblad | SBS6 brengt Goudse droombruiloft in beeld

SBS6 brengt Goudse droombruiloft in beeld

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In het Huwelijksbootje kwam het bruidspaar Diana en Paul Bakker aangevaren. Met Popeye (Paul van Heesewijck) aan boord en aan het roer als schipper.

Opgestapt bij het Museumcafé, nadat ze getrouwd zijn in de romantische museumtuin van Museum Gouda, stonden de gasten op de brug bij de Lichtfabriek, het bruidspaar toe te juichen!

Na het ontvangst met een Italiaans ijsje, was iedereen klaar voor een avondje dansen in de heerlijk koele (airco) Lichtfabriek!Dat alles in beeld gebracht en ingesproken door Maik de Boer en Anouk Smulders. De uitzending van het nieuwe SBS6 programma start vanaf 27 augustus. We houden jullie op de hoogte.

Fronfoto: Maik de Boer en Anouk Smulders inspecteren de Lichtfabriek. Ze waren gelukkig enthousiast en ook onder de indruk van de wandeling door het pittoreske Gouda.
SBS6 laat koppels strijden om gratis bruiloft
SBS6 werkt aan een nieuw tv-programma waarin koppels hun eigen droombruiloft kunnen gaan winnen. In het programma krijgt het stel een complete bruiloft met alles erop en eraan. “Zijn jullie een liefdevol stel, en vormen jullie samen een ijzersterk koppel. En lijkt het je leuk om alle keuzes voor je bruiloft te maken op tv? “, laat de zender weten.

In dit nieuwe programma gaan zes stellen die niets liever willen dan hun liefde met een huwelijk bezegelen de strijd met elkaar aan. Wat ze allemaal delen is de innige wens om te trouwen. Het programma volgt hun dilemma’s, hun keuzes met betrekking tot de dag van hun leven.

Aanmelden voor het nieuwe programma kan via de website van SBS6.


Foto: Digitaal Dagblad