Gouds Dagblad | Polderdandy ontdekt nieuwe local

Polderdandy ontdekt nieuwe local

mainImage

Bijdrage van de 'andere' Paul van Vliet

Vaak hebben onze Goudse en Reeuwijkse voetballers snelle en flitsende kapsels... Maar wie zorgt ervoor dat ze er fresh uitzien?

De plaatselijke polderdandy en tevens uw verslaggever zocht het voor u uit.

Ik rijd op de Bodegraafsestraatweg en ik ben onderweg naar het dorpje Reeuwijk. Nadat ik mijn paspoort heb laten zien aan de douane en tol heb betaald, mag ik de grens over: 'Welkom in Reeuwijk'.

Ik ben de grens over en ik vervolg mijn reis. Ik rijd verder op de Bodegraafsestraatweg en op een gegeven moment sla ik linksaf. Ik rijd een oprit op en uiteindelijk sta ik voor een groot tuinhuis.

Even denk ik dat ik een tijdreis heb gemaakt en dat ik in de jaren '30 ben beland.

Ik ben terecht gekomen bij Rob Verwaal van RoVe Barbershop en hij is de plaatselijke barbier die menig Gouds en Reeuwijks voetbaltalent knipt en/of scheert.

Denk bijvoorbeeld aan Harold Vrolijk van CVV De Jodan Boys, maar ook Joris van den Ban en Laurens Bogaard van GC&FC Olympia komen regelmatig langs voor een knipbeurt. Niet weg te slaan voor een maandelijks bezoek zijn ook bijvoorbeeld Kieran Dekkers en voetbalicoon Lars Kraan van CVC Reeuwijk.

Zo zijn er nog een talrijk aan voetbalspelers die Rob knip en/of scheert. Je baard laten trimmen? Ook hiervoor kan je bij Rob terecht.

Wat ooit begon met iets kleins, is uitgegroeid tot iets moois en waarmee hij nu zijn boterham kan verdienen.

Kortom, ik kijk uit naar de volgende local om te leren kennen.


Foto: Paul van Vliet