Mijn plek in Gouda

30 August 2020, 10:00 uur
Algemeen
mainImage
Hermen Buurman Fotografie

'Mijn plek in Gouda' is een rubriek van het Gouds Dagblad naar het idee en in samen- en wisselwerking met de Goudse fotograaf/projectmaker Hermen Buurman.

Fotograaf en filmer Buurman is al even bezig met de reeks beelden van inwoners die gefotografeerd zijn op 'Mijn plek in Gouda'. 

De 63-ste persoon in beeld in onze reeks is Jolande Vos.

Jolande Vos favoriete plek is de Chocoladefabriek. Het is een multifunctionele plek waar ze doordeweeks een hapje eet bij Kruim. Ze vindt de bieb een levendige en gezellige plek waar geregeld leuke presentaties en andere dingen te beleven zijn.

Mijn plek in Gouda
Gouda is rijk aan, van en met mooie bezienswaardige plekken. De kaasstad loopt er van over. Van monumentale panden tot mooie bruggetjes, standbeelden, parken, straten, poortjes, steegjes, grachten en pleinen.

Daarnaast zijn we gezegend met fraaie gebouwen, zaken en gelegenheden: kerken, cultuurhuizen en tempels, cafés, restaurants, winkels, ondernemingen.

Mooie plekjes in Gouda die voor iedereen gelden. Maar er zijn ook mooie plekjes die voor een ieder van ons afzonderlijk bijzonder en/of emotioneel zijn. Een plek waar we iets moois hebben beleefd of waaraan een mooie herinnering kleeft.

Al met al zijn er heel veel mooie plekken in Gouda. Veel te veel om allemaal zelf te ontdekken.

Dat bracht fotograaf en filmer Hermen Buurman op het luminueze idee om er een serie van te maken en de Gouwenaar zelf naar zijn of haar favoriete plekje in Gouda te vragen. En daar uiteraard weer een foto van te maken.

Wat is jouw plek in Gouda?
Laat het ons weten: [email protected]

Zie ook www.hermenbuurman.nl


Door: favoriete